Cetinski emisiju iskoristio za teoriju o vakcini i čipovanju

Showbiz 03. jun. 202018:30 > 04. jun. 2020 09:39
Podeli:
Foto: Dusko Marusic/PIXSELL

Pevač Toni Cetinski gostovao je u jutarnjem programu HTV-a "Dobro jutro, Hrvatska" povodom predstavljanja svoje nove pesme "Dom", koju je snimio s reperom Marinom Ivanovićem Stokom, ali je gostovanje iskoristio kako bi javno iskazao svoj stav u vezi sa vakcinisanjem.

Tokom razgovora s voditeljima, Cetinski je počeo da priča o štetnosti vakcinisanja.

PROČITAJTE JOŠ

„Danas nam je Dan žrtava loših posledica vakcinisanja, pa potpisujemo virtualne sveće na stranici lightakandle.eu. Tu obeležavamo današnji dan tako što kliknemo na sveću i zajedno dajemo svoj doprinos da se osvesti da žrtve vakcinacije postoje“, rekao je Cetinski.

Voditelji HTV-a na njegove izjave nisu odreagovali, te su nastavili da razgovaraju s njim o njegovim koncertima.

Nakon pitanja jesu li mogli i jesu li trebali da reaguju na pevačev aktivizam, s televizije su poslali saopštenje koje je ujedno i zvanični stav uredništva emisije “Dobro jutro, Hrvatska” ali i vrha HRT-a.

„Stav HRT-a i uredništva emisije „Dobro jutro, Hrvatska“ je da ne podržava ničiji aktivizam, pa tako ni Tonija Cetinskog, koji je danas iskoristio prostor u našoj emisiji. Trebalo je da se razgovara samo o svom novom spotu i muzici. Voditelj emisije Ognjen Golubić pokušao je Cetinskog da vrati na dogovorenu temu, ali kako emisija „Dobro jutro, Hrvatska“ ide uživo, Toni Cetinski iskoristio je priliku da promoviše svoje stavove i ignoriše pokušaje voditelja“, zaključak je Hrvatske televizije.

Podsetimo, Cetinski je na ranije u svom uključenju uživo na Fejsbuku rekao kako je protivnik vakcinisanja, da su vakcine opasne i da će se potencijalno vakcinisanje ljudi protiv virusa covid-19 koristiti za čipovanje ljudi.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar