Foto: Xavier Collin/Image Press Agency / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Lili Reinhart i Kol Spraus ponovo su raskinuli, potvrdio je danas izvor za magazin "People", nakon čega su vest preneli i ostali američki mediji.

Kako izvor navodi, par često raskida, ali u ovom trenutku nisu zajedno. Njihovi predstavnici za medije nisu žeželi da komentarišu ove navode.

PROČITAJTE JOŠ

O raskidu se već neko vreme priča, a pre nekoliko dana, Skit Urlik iz serije „Riverdale“ na Instagramu je rekao da su „bili lep par“, nakon čega su fanovi ponovo krenuli glasno da spekulišu o odnosu ovog para iz tinejdž sapunice.

Pre samo mesec dana, Spraus je poslao otvoreno pismo fanovima, nakon što su mu neki pretili zbog sumnje da vara Lili sa manekenkom Kajom Gerber, prenosi „TeenStar“.

„Tolerišem mnogo glasina i kleveta od ljudi na internetu koji tvrde da su moji fanovi. Fanovi koji misle da imaju prava na moju privatnost, iako im to pravo nikad nisam dao“, napisao je on i dodao:

„Ali napadi na moje prijatelje, objavljivanje moje adrese i slanje pretnji smrću su stvari koje se graniče sa ludilo i fanatizmom. Sve ovo sam očekivao kada sam prvi put uplovio u vezu, javno. I dok nikada iskreno nisam planirao da bilo koji deo mog privatnog života delim sa raspopaljenom hordom, jasno je da to što ne objavljujem ništa njima bio znak da mogu da projektuju svoje ideje o mojim navikama i načinu života.“

Nakon prošlogodišnjeg raskida, Lili i Kol pojavili su se na naslovnici magazina „W“, ali je i sam novinar u tekstu naveo da intervju nisu želeli da rade zajedno.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.