Foto: Printscreen/TikTok/predsedn1k/Vesna Lalić/Nova.rs

Video koji odnedavno kruži društvenim mrežama razbesneo je mnoge u Srbiji.

U  vreme kada mnogi ulažu ogorman napor da dođu do novca, društvenim mrežama je počeo da kruži video u kojem jedan mladić sprovodi neslavni eksperiment.

PROČITAJTE JOŠ:

Naime, on je na TikToku objavio snimak u kojem kroz prozor stana baca novčanice od 500 i 1.000 dinara na ulicu kako bi video ko će da ih pokupi.

Nakon što je bacio novac kroz prozor, mladić je uz neprimerene komentare pratio reakcije prolaznika.

Odmah nakon objavljivanja ovog snimka, počele su da se nižu kritike na račun bahatog ponašanja.

Međutim, ovo nije prvi put da baš ovaj TikToker svojim ponašanjem izaziva burne negativne reakcije Srbije.

Naime, mladić koji baca novac kroz prozor i čije bahato ponašanje kruži društvenim mrežama, prethodne nedelje našao se u jeku skandala kada se pojavio u spotu pesme emitovane na televiziji „Pink“.

@predsedn1k

Hahahahaha baka našla keš!!! 😀

♬ original sound - Predsedn1k 🪬

U toku medijskog rata koji vlasnik „Pinka“ Željko Mitrović vodi sa jutjuberom Bogdanom Ilićem, poznatijem kao Baka Prase, na pomenutoj televiziji emitovan je skandalozni spot pesme u kojoj se poziva na ubistvo Bake Praseta.

„Izvadite koplje, napad na Prasca, udri ga, udri ga, ajde sine, udri ga“, glasi tekst pesme, koji je u toku premijernog prikazivanja pevao upravo ovaj TikToker, čime se našao u centru pažnje javnosti.

Tada je otkriveno da je mladić koji je skrenuo pažnju Srbije u skandaloznoj pesmi takozvani Nikola Čoeče, jutjuber kojem nije pošlo za rukom da na ovoj platformi stekne popularnost, pa se okrenuo TikToku, gde često objavljuje video sadržaje.

BONUS VIDEO: Pink CG: Umesto ružičastog programa – mrak 

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

 

Komentari

Svi komentari (2)