Podeli:
Foto: NOVA S

Pevačica Tijana Bogićević i kompozitorka Aleksandra Milutinović gostovale su u današnjoj emisiji "Među nama" koja se emtiuje na Nova S televiziji.

Tijana je danas objavila novu ljubavnu pesmu pod nazivom “Javna Tajna” za koju se potpisuje Aleksandra Milutinović, o čemu su govorile na samom početku emisije.

“Osnovna misao vodilja mi je bila to da će se sve ovo završiti i proći će i onda treba da oslobodimo tu neku ljubav. A svaka ljubav je na početku tajna. O tome se radi u toj pesmi. Mislim da na našem tržištu nedostaje muzika koja je vrlo ljubavna, koja će vas naterati da se zaljubite, uz koju ćete voditi ljubav”, rekla je Aleksandra.

Bogićevićeva je istakla da je od početka svoje karijere pažljivo birala svaku numeru, što danas i nije toliko slučaj sa njenim kolegama, a potom se dotkala i trenutne situacije zbog koje će mnogi pevači ponovo otkazivati svoje nastupe.

“Oduvek sam isključivo pevala ono što volim i muziku koja je kvalitetna. Možda zato što ne zavisim od tog novca koji bi zaradila na tim nastupima svakog vikendda. Ali definitivno se saosećam sa kolegama koji sada ne rade. Ne mogu da kažem da je to svejedno. Doduše, drago mi je ako će se napraviti neki balans, da ipak malo kvaliteta ispliva u prvi plan”, rekla je pevačica.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

PROČITAJTE JOŠ

Komentari

Vaš komentar