Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

Glumica Jelisaveta Orašanin i njen suprug, proslavljeni košarkaš Miloš Teodosić, danas slave treću godišnjicu braka, a tim povodom, ona je objavila zajedničku fotografiju.

PROČITAJTE JOŠ

Nedavno je objavljeno da će srećni par dobiti drugo dete, a Jelisaveta je sa trudničkim stomačićem uslikana tokom predstave „Hotel 88“.

Jelisaveta i Miloš već imaju ćerku Petru, koja je u februaru napunila godinu dana, a sada će dobiti još jednog člana porodice.

Glumica je uz fotografiju na kojoj je sa mužem dodala i kratak opis u vidu emotikona srca i broja tri, a u komentarima su počele da se nižu čestitke, među kojima se našao i komentar manekenke Sofije Milošević

View this post on Instagram

?3 ? #aniversary

A post shared by Jelisaveta Orašanin Teodosić (@jagodenamagli) on

Kako se svojevremeno navodilo u medijima, njihovo poznanstvo inicirao je upravo košarkaš preko zajedničke prijateljice, dizajnerke Milice Opačić i njenog dečka, koji živi u Rusiji, gde je Teo bio angažovan tokom 2016. godine.

Naime, Jelisavetu je drugarica “prevarila” pozvavši je da bude model njenih kreacija i tada ju je upoznala s Teodosićem. Kao na filmu, ljubav je odmah planula, a nakon što se glumica vratila u Beograd, košarkaš je non-stop jurio za njom i stavljao joj do znanja da mu se dopada.

Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

Teo je Jelisavetu zaprosio posle samo četiri meseca veze, a par se venčao u junu 2017. godine.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.