Tejlor Svift prozvala Netfliks zbog seksističkih komentara

Showbiz 02. mar. 202110:05
Podeli:
Foto: EPA/JUSTIN LANE

Nakon dve mizogene i seksističke šale upućene Tejlor Svift, koje su emotivane u Netfliksovoj seriji "Degrassi: Next Class", Tviter je dobio novi trending - #RespectTaylorSwift, a o svemu se oglasila i kantautorka.

„Hej Netfliks, 2010. godina zove i želi nazad svoje jadne i propale seksističke fore. Šta mislite o tome da prestanemo da vređamo i degradiramo žene koje naporno rade? Srećan vam mesec žena, pretpostavljam“, napisala je ona na Tviteru.

PROČITAJTE JOŠ

Poslednja epizoda serije „Degrassi: Next Class“ jeste imala neprimereni komentar na račun ljubavnog života umetnice decenije.

Devojka iz serije je u jednoj od scena sa majkom komentarisala svoj ljubavni život, a majka je u šali prokomentarisala – „Menjaš momke brže nego Tejlor Svift“.

Ubrzo nakon premijere poslednje epizode, hešteg #RespectTaylorSwift postao je globalni trending na Tviteru. Jedan od fanova istakao je još jedan mizogeni komentar u seriji, navodeći da je jedan lik u pretposlednjoj epizodi rekao – „Tejlor je napravila celu karijeru na grbači svojih bivših momaka“.

Tejlor je u jednom od ranijih intervjua istakla kako se susreće sa mizoginijom na dnevnom nivou, te da pravila u muzičkoj industriji nisu ista za sve.

„Ed Širan i Burno Mars stalno pišu pesme o bivšim devojkama, sadašnjim devojkama, ljubavnom životu, ali niko ih ne proganja zbog toga. S druge strane, kada ja to radim kao žena, nalazim se na udaru“, rekla je ona svojevremeno.

Komentari

Vaš komentar