Tea Tairović zbog pitanja o eksplicitnom snimku napustila emisiju VIDEO

Showbiz 22. nov. 202118:45 > 24. nov. 2021 12:56
Podeli:

Pevačica Tea Tairović napustila je emisiju "Zvezde Granda Specijal", nakon što je pobesnela kada je voditelj pomenuo njen eksplicitni snimak koji je nedavno isplivao u javnost.

Pročitajte još:

Pravi skandal desio se ove nedelje u emisiji „Zvezde Granda Specijal“, a sve zbog voditelja Siniše Medića koji je želeo da se našali sa Teom Tairović, ali nije očekivao da će zbog dogovorene šale pevačica napustiti emisiju.

Teu je voditelj Siniša Medić pitao da li joj je eksplicitni snimak, koji je procurio u javnost, pomogao u karijereri, ona je odbila da mu odgovori, a bila je vidno iznervirana.

Nakon što je izvela svoju pesmu, Siniša je pitao Teu da li može da bude sa jednim muškarcem, ili mora da ima dva partnera, što ju je potpuno razbesnelo, pa je promenila i izraz lica.

„Nemam komentar. Hvala lepo“, rekla je Tea vidno iznervirana, a zatim izletela iz studija.

Međutim, očevidac koji je bio na snimanju tvrdi da su ova „neprijatna pitanja“ za Teu bila deo šale na koju je pre snimanja pristala. Ali pravi haos desio se nakon snimljene emisije kada je pevačicina majka bukvalno napala voditelja.

„Bila je nategnuta emisija već u startu, ali Medić da bi nastavio u tom tempu, u toku pauze rekao je pevačici da će je pitati nešto provokativno, a ukoliko želi može da odreaguje kako hoće, pa i da napusti emisiju. Ona se složila i još dodala da će to uraditi spontano, da se ne vidi da su se Medić i ona dogovorili. To su čuli svi kamermani, tonci ,voditelji, svi u studiju. Ono što je u ovoj priči nainteresantnije je to što je Tea nakon svega otišla u garderobu, gde je bila njena majka koja je posle verbalno napala voditelja. Iako joj je on sve objasnio i rekao da je to bio stvar dogovora i šale između njih, ona je nastavila da viče. U tom trenutku Tea je izašla iz garderobe i prošla pored svih, nije se ni javila. Pa ljudi, ona mami nije rekla da je namešteno, a žena nije znala za taj dogovor, pa je i mami odglumila. Strašno“, rekao je sagovornik za Grand.Online.

Kako je izgledao momenat kada je Tea napustila emsiju, pogledajte u videu na početku teksta.

BONUS VIDEO: Ko je Tea Tairović i zašto je odjednom toliko popularna

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

 

Komentari

Vaš komentar