Tea je „kraljica bakšiša“: Isti je osećaj zaraditi 1.000 dinara ili 10.000 evra

Showbiz 12. nov. 202119:23
Podeli:
Tea Tairović Foto:Dragan Mujan/Nova.rs

Pevačicu Teu Tairović danas nazivaju "kraljicom bakšiša" jer za samo nekoliko minuta zarađuje i po nekoliko destina hiljada evra, ali kako je svojevremeno govorila o svojoj karijeri - njen početak bio je i te kako težak

Pročitajte još:

U poslednjih nekoliko meseci na društvenim mrežama često se mogu videti brojni video nimci s njenih nastupa na kojima se vidi kako za nekoliko minuta „zgrne“ ogromnu količinu novca dok peva, igra i vrcka.

No, Tea je priznala da je za svoj prvi nastup koji je imala sa samo 16 godina uzela samo 1.000 dinara, ali i da je njoj isti osećaj koliko god da zaradi.

„Sa 16 godina sam odlučila da želim da pevam. Našla sam na oglasu bend koji je tražio pevačicu. Bila sam potpuno bez iskustva, oni su me zagledali, ali rekli su mi da mogu da probam“ rekla je Tea jednom prilikom za domaće medije i dodala:

„Na prvom nastupu sam zaradila 1.000 dinara, kojih sam dobila nedelju dana kasnije, jer sam žurila kući da bih se probudila za školu. Za nedelju dana sam ponovo došla i uzela svojih 1.000 dinara. Isti je osećaj zaraditi hiljadu dinara ili hiljadu evra ili 10.000 evra“.

BONUS VIDEO: Ko je Tea Tairović i zašto je odjednom toliko popularna

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar