Tanja Savić o povratku sinova: Ne plašim se više ničega

Showbiz 21. jun. 202113:52 > 15:09
Podeli:
Tanja Savić Foto:Nova .rs

Pevačica Tanja Savić danas je nešto posle 12 sati sletela iz Australije sa sinovima Maksimom i Đorđem, koje nije videla duže od godinu dana.

Po sletanju na beogradski aerodrom Nikola Tesla, pevačicu su dočekali brat, snaja i sestra, ali i brojne medijske ekipe, a ona se raspoložena i nasmejana zahvalila svima koji su došli da je dočekaju, te dala i izjavu.

PROČITAJTE JOŠ

„Imam tremu“, rekla je uzbuđenja pevačica obrativši se meidjima.

Na pitanje da li je dobila starateljstvo nad sinovima, pevačica je odgovorila:

„To ćemo tek rešiti odavde iz Srbije.“

Dalje je istakla da je tokom prvog susreta sa sinovima nakon više od godinu dana bilo uzbuđenja, ali i suza.

„Možete da zamislite kako je bilo – mnogo uzbuđenja sreće, suza… Prelepo. Jako emotivno, Ja imam taj snimak, ali nažalost, zato što smo bili na sudu, ne mogu to da izbacim u javnost i mnogo mi je žao zbog toga. Nadam se da sam sa svojim primerom nadahnula sve osobe da budu dobri pre svega. Pravda uvek pobeđuje. Budite pozitivni“, poručila je pevačica.

Na pitanje kako će se dalje odvijati situacija kad je u pitanju njen odnos sa suprugom Dušanom Jovančevićem, te da li se plaši daljeg razvoja, pevačica je rekla:

„Ne smem ništa da govorim dalje. Najvažnije mi je bilo da uzmem decu. To zaista ne znam. Sve je jako sveže. Sigurno ne želim da odvojim decu od oca. Samo želim da su srećni. Ne plašim se više ničega, sad sam najjača“, zaključila je Tanja Savić.

Podsetimo, Tanja Savić je prošle godine tvrdila da je njen suprug, Dušan Jovančević, odveo decu u Australiju bez njenog odobrenja. Ona je tada tvrdila da ne može da ih viđa, niti da kontaktira sa njima.

Posle više od godinu dana, deca su ponovo sa majkom.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

 

Komentari

Vaš komentar