Tanja Savić: Ti nikad nisi samo majka

Showbiz 26. jun. 202018:04
Podeli:
Foto:Nemanja Jovanović

Pevačica Tanja Savić, koja se nalazi u Srbiji, već neko vreme odvojena je od svojih sinova Maksima i Đorđa, koje je njen suprug Dušan Jovančević odveo za Australiju, gde su dečaci rođeni i imaju australijsko državljanstvo.

PROČITAJTE JOŠ

Njihovom odlasku, prethodila je svađa supružnika o kojoj su pisali svi mediji, nakon što je pevačica prijavila supruga zbog maltretiranja.

Kasnije je imala nekoliko zbunjujućih izjava, ali i objava na društvenoj mreži, čime iz dana u dan intrigira javnost.

Iako je za medije priznala da sa svojim bračnim partnerom ima nesuglasice upravo oko toga što on želi da žive u Australiji, dok je ona poslom vezana za Srbiju, uvek ističe da njihov privatni odnos ne želi dublje da komentariše.

Međutim, Tanja porukama poput ove u kojoj se dotakla žena koje ističu to što su samo majke i ništa više, s čim se ona nikako ne slaže, ostavlja utisak kao da opisuje situaciju u kojoj se ona trenutno nalazi.

„Ti nikada nisi samo mama“, odgovorila je pevačica na tekst o tome kako je reč majka dovoljna jer obuhvata i sve ostale životne uloge i zanimanja, dok savremeno društvo nameće da je neprihvatljivo ako je neko „samo majka“.

Foto: Instagramtanja_savic_private

 

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar