Tanja Banjanin
Tanja Banjanin Foto:E-Stock/Miloš Rafailović

Pevačica već godinama nije prisutna u medijima.

Tanja Banjanin je devedesetih godina bila jedna od najpopularnijih pevačica.

PROČITAJTE JOŠ:

Ona je objasnila šta je uticalo na to da se povuče sa javne scene, kao i to da nije imala dovoljno inicijative da gradi karijeru.

„Ja sam sve vreme tu, ali ljudi nemaju tu percepciju jer me nema u medijima. A u medijima me nema zato što… pa ne znam ni ja… kao da sam se nekako povukla. Nije mi se baš dopadalo u kom pravcu idu stvari. Drugo, ja jesam malo introvertnija. I ja i moja karijera koja je malo čudna. Nisam dovoljno imala inicijative i iako sam za to prvenstveno ja kriva, nisam ipak kriva samo ja. Ja sam Rak u horoskopu i kad god mogu da uzmaknem, ja to uradim. Za svaki slučaj“, rekla je pevačica u emisiji „Kec na jedanaest“.

Na Tanju nisu uticali novi trendovi za kojima danas idu skoro svi muzičari, te je tako lajkovi i pregledi na Jutjubu ne zanimaju.

„Ja sam tu i šta se to sa ovim vremenom dešava, to mene uopšte ne zanima. Ti Jutjubovi i lajkovi… Imam svoj put, i ako će na tom putu to nešto novo da se prikači – super, ako neće – aj zdravo. Ima ko to da sluša“, rekla je ona.

Osvrnula se i na to ko joj je kao devojčici bio uzor i koga je imitirala u periodu kada je započinjala svoju muzički karijeru:

„Kao klinka sam u ‘Muzičkom toboganu‘ imitirala Tereziju Kesoviju. Ona je jako karakteristična i mahala je rukama uvek, i meni je to izgleda negde ostalo, a da ja to i ne znam.“

BONUS VIDEO: Top 5 najlepših prirodnih pevačica

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter