Tamara Dragičević: U mojoj porodici se nije forsirao glamur

Showbiz 28. apr. 202021:17
Podeli:
Foto: Zoran Lončarević

Glumački par Tamara Dragičević i Petar Benčina žive sasvim mirnim životom, bez skandala i eksponiranja. Glumica gotovo nikada ne priča o svom privatnom životu, a sada je ispričala nekoliko detalja koji se tiču njenog detinjstva.

„I Petar i ja potičemo iz porodica u kojima se nije forsirao glamur i lažni sjaj. Srećna sam što radim posao koji volim, a popularnost je samo posledica uloga koje su se dopale gledaocima. Ne znam zašto bih se zbog toga drugačije ponašala. Uvek se začudim kad se takve teme nađu na dnevnom redu. Ali kad je već tako, drago mi je što ljudi prepoznaju našu “normalnost”, rekla je Tamara u intervjuu za magazin „Hello.“

Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

S obzirom da su oboje glumici i imaju veoma skladan brak, prokomentarisali su odnos legendarne Milene Dravić i Dragana Nikolić koji su vodili miran porodični život i bili sninoim za uspešan brak.

„Imala sam sreću da ih upoznam, zahvaljujući Petru koji je sa Milenom radio predstavu “Harold i Mod”. Kroz posao su se zbližili, jedno drugom su pomagali, savetovali se. S vremenom smo postali kućni prijatelji, i te naše susrete nikada neću zaboraviti. Milena je bila večita mladost, mnogo sam je volela. Njen šarm i energija bili su očaravajući, divila sam joj se i uvažavala je.“

PROČITAJTE JOŠ

Petar je istakao da su i Milena i Gaga bili topli i srdačni, i da je teško dostići njihovu slavu.

„Milena i Dragan bili su jedinstveni, samim tim i neponovljivi. Uvek me je fascinirala njihova lakoća življenja. Uprkos ogromnom uspehu ostali su dostupni ne samo kolegama već i sugrađanima. Bili su topli i srdačni, čak i prema onima koje nisu lično poznavali. Teško je dostići takvu slavu, ne samo zbog umetničkih dometa koje su ostvarili već i zbog toga što danas vladaju drugačiji sistemi vrednosti. Oni su bili zvezde u pravom smislu reči“, rekaoo je Benčina za pomenuti magazin.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

 

Komentari

Vaš komentar