Izolacija u prirodi: Na selu našli spas od korone

Showbiz 06. apr. 202008:00 > 01:14
Podeli:
Foto: Zoran Lončarević, Zoran Lončarević, N1

Tokom trajanja vanrednog stanja i pandemije koronavirusa u Srbiji, sve je više javnih ličnosti koje su svakodnevnu buku u gradu zamenile životom na selu - kako kažu, prija im da budu izolovani i okruženi prirodom.

Kako su tokom prethodnih nedelja objavljivali na društvenim mrežama, poznati glumci i pevačice odlučile su da se osame u srpskim selima, opuštajući se u prirodi i zdravom vazduhu, daleko od žarišta pandemije.

PROČITAJTE JOŠ

Među njima su i glumac Miloš Biković, glumac Nenad Jezdić, glumica Tamara Dragičević, ali i pevačica Ana Stanić, Vesna Zmijanac i njena ćerka Nikolija.

Svi navedi objavljivali su fotografije sa sela na društvenim mrežama, poručujući da se u izolaciji nalaze, kako kažu, na najboljim mogućim mestima,

„Juče na izletu do vikendice na Fruškoj gor, pre počicijskog časa.  Išla sam svojim kolima i bez kontakta sa drugim ljudima. Prvi put sam pomislila da je lepše živeti na selu nego u gradu, da je vožnja po autoputu uzbudljiva kao vožnja po Mesecu, da smo mi iz velikog grada uljezi u lokalnoj samousluzi, pa nismo ni ušli, i da je zarđala seoska kapija i prašnjava klupa pojam čistoće za metalne drške naših prodavnica i dugmiće u liftovima“, napisala je Ana Stanić na svom Instagramu.

Slično je poručila i Tamara Dragičević objavivši fotografiju sa sela, a ovom trendu se pridružio i glumac Miloš Biković koji je objavio nekoliko fotografija iz prirode.

„Postoje razne vrste izolacije, a mene je zatekla na najboljem mogućem mestu“, napisao je on.

Na selu vreme provodi i glumac Nenad Jezdić, koji je, iako nema društvene mreže, za Nova.rs otkrio da u prirodi, na selu, provodi vreme sa svojom porodicom, kako je rekao, već neko vreme.

U izolaciji na selu se nalazi i pevačica Vesna Zmijanac, koja je za Nova.rs otkrila da vreme provodi na Buklji, gde inače ima kuću. Kako kaže, stalno je na relaciji Beograd – Buklja – Atina.

„Moj život se i inače odvija na relaciji Beograd-Bukulja-Atina. Ovde sam došla pre mera zabrane izlaska, ali ću ovde i ostati dok se sve ne završi. Naravno, na Bukulji nikad nije dosadno. Uvek ima svašta da se radi, pogotovo sad kad je stiglo proleće. Održavanje kuće i dvorišta zahteva dosta posla u ovom periodu. Iskoristila sam vreme da uradim generalno spremanje celog imanja, što bi se reklo- čistku. Dobro mi je ovde, dobro se osećam“, izjavila je Vesna za naš portal.

Pevačicu je pre nekoliko dana posetila i ćerka, pevačica Nikolija, koja je na Buklji sa majkom provela dva dana.