Eva Ras Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Eva Ras otkrila je da se razočarala i naljutila na Milicu Milšu.

Glumica tvrdi da su nekada bile prijateljice, ali da ju je mlađa koleginica blokirala svuda, a navodno je do toga došlo zbog njene izjave o pandemiji koronavirusa.

PROČITAJTE JOŠ:

„‘Zbog vas će neko umreti’, govorila je za vreme pandemije Milica Milša, oštra prema nevernim Tomama, koji nisu fermali pravila pandemije. Kakvo preterivanje, koji govor mržnje? Kako sam mogla da širim virus koji nisam imala? Ona je optužila nezaražene građana Srbije da šire zarazu, mene je mogla slodobodno i da strelja na Terazijama, stara sam i ovako ili onako moraću da napustim ovaj svet. Naše prijateljstvo je prestalo, blokirala me i izbrisala iz svog života jer sam javno rekla: ‘Nemojte mi reći da su bili smrtno bolesni oni koji su imali koronu, a oglašavali se uredno, svakodnevno u svako doba dana i noći na društvenim mrežama’. Tako me je Milica Milša jako razočarala. Nju nije doticalo da je milion i sedamsto hiljada starica i staraca bilo 53 dana i noći zatvoreno u svoje brloge“, napisala je Eva na svom Fejsbuk profilu.

Milica Milša Foto: M. M./ATAImages

Podsetimo, u jeku pandemiji Milica Milša je obavestila javnost o tome da ona i njen suprug Žarko Jokanović imaju koronu, nakon čega je usledila njihova bitka za izlečenje.

Tada je Eva Ras izjavila da nikome od kolega ne veruje da je zaražen, uključujući i Milicu koja je bila njena prijateljica.

„Ne verujem ni Milici Milši ni ostalim glumcima da su zaraženi. Nisam je ni zvala da je pitam kako je jer vidim da se i ona i ostali svakog dana oglašavaju na društvenim mrežama. Pa nemojte mi reći da su oni smrtno bolesni. Taj ko ima koronu se ne oglašava na društvenim mrežama. Tako da sam jako razočarana“, rekla je Eva, prenosi Kurir.

BONUS VIDEO: Milica Milša: Zbog „Igre sudbine“ nemam muža, hoću ga nazad

Komentari

Svi komentari (0)