Šeron Stoun
Šeron Stoun Foto:EPA-EFE/MASSIMO PERCOSSI

Šeron Stoun oduševila je obožavatelje najnovijom fotografijom na Instagramu. Pozirala je samo u majici na kojoj se nalazi print najslavnije scene iz filma "Niske strasti", gde je glumila pre skoro 30 godina.

PROČITAJTE JOŠ

Glumica se našalila, pa je pokušala da ponovi scenu, te je cigaretu koju drži u filmu zamenila olovkom.

„Bila tamo, odradila to, i sad imam majicu“, napisala je u opisu fotografije.

„Ovo je odlično“, „Želim tvoju majicu“, „Ti si ikona“, pisali su joj pratioci u komentarima.

Šeron je u čuvenom filmu glumila ubicu Ketrin Tramel, koja se upušta u aferu s policijskim inspektorom zaduženim za slučaj ubistva njenog dečka. Glumi ga Majkl Daglas, a scena oslikana na njenoj majici upravo je ona u kojoj provokativno prekršta noge dok je Daglas ispituje.

Pre nekoliko meseci je za „Vanity Fair“ ispričala kako je ošamarila reditelja Pola Verhovena nakon što je prvi put odgledala film, s obzirom na to da nije imala pojma da je kamera zabeležila njeno međunožje u sceni gde prekršta noge. Rekla je kako ju je reditelj uverio da se ništa neće videti na ekranu. Međutim, sve se videlo na prvom prikazivanju filma, a Šeron je na kraju pristala da scena ostane u filmu.

Iako je zahvaljujući tom filmu postala zvezda, on je, kaže, nije učinio bogatom.

„Zaradila sam malo novca. Majkl je zaradio 14 miliona dolara, plus procenat od zarade filma. Ja nisam zaradila dovoljno novca ni da kupim haljinu za odlazak na dodelu Oskara sledeće godine“, ispričala je Šeron u intervjuu za radijsku emisiju „Q With Tom Power“.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)