Švarcenegerov novi problem: Proklinjem se kada vidim stomak

Showbiz 16. mar. 202119:41
Podeli:
Arnold Švarceneger Foto: Stoianov-spot / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Problem koji poslednjih meseci muči skoro kompletnu svetsku populaciju, naravno pored pandemije koronavirusa, sigurno je i višak kilograma. Taj problem imaju čak i "oni najbolji", što dokazuje i objava legendarnog Arnolda Švarcenegera.

Pročitajte još:

„Dobio sam pet kilograma. Tokom online sastanaka nosim tamnu odeću i osećam se dobro, ali kad se uveče pogledam u ogledalo, vidim stomak i proklinjem se: Arnolde, osvojio si 13 naslova u bodibildingu. Ginisova knjiga rekorda opisala te najsavršenijim čovekom u Istoriji. Šta se dogodilo s pločicama na stomaku? Šta se događa? Ovo je depresivno“, priznao je na Instagramu.

Iako je uveliko „zakoračio“ u osmu deceniju života i nedavno je operisao srce, ne misli da ga to opravdava. S tim, on je odlučio da se priključi izazovu i do kraja meseca smrša i dođe do željene kilaže, odnosno brojke od 99 kilograma.


„Svi doživimo neuspehe, ali oni nisu trajni. Možeš ti to“, dodao je te najavio da će početi izdavati kratke izveštaje na svom Instagram profilu u kojem će deliti savete kako se zdravo hraniti, trenirati i ostati pozitivan tokom pandemije.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar