Foto: Zvezde Granda

Protekla epizoda "Zvezda Granda" donela je pravu buru među žirijem, ali i osmehe na lice nekih takmičara koji su se plasirali u sledeći krug.

Početak je bio žestok, s obzirom na to da je Ceci Ražnatović bilo krivo što njena kandidatkinja Vanja Nešković nije osvojila svih šest glasova, i to zbog Bosanca. Pevačica je uporedila Vanju Nešković i Anđelu Đurić, kandidatkinju Ane Bekute.

PROČITAJTE JOŠ:

„Želim da kažem da je definitivno Dragan Bosanac gluv. Mojoj Vanji nije hteo da da glas, a ovoj devojčici sam ja svesno dala glas jer ima 19 godina i talentovana je. Bosanac je osakatio Vanju, a ovde je zbog Bekute dao glas. Da li je to pravda? I Vanja i Anđela imaju 19 godina, a Anđela je bila sve vreme falš u drugoj pesmi. Treba samo da postavi glas, da se smanji falš, a to će Ana da uradi. Sram te bilo muzičke karijere, da ti moje dete saplićeš“, oštra je bila Ceca dok se praktično unosila Bosancu u lice, a on je odgovorio da je to njegov ukus.

Dragan Stojković Bosanac, Marija Šerifović i Ceca Ražnatović Foto: Zvezde Granda

Njihov sukob se nastavio i nešto kasnije, kada mu je zamerila što je dao glas Beloruskinji Kseniji Tanu, a njenom kandidatu Goranu Dimiću nije.

„Većina je dala glas, a pojedini ovde su pogrešili. Beloruskinji koja nema pojma da peva na srpskom, aplaudirate joj, to je vau, iako nerazgovetno peva. Ludilo, sve je tuđe slađe. Sa druge strane, ovaj momak od 17 godina koji se potrudio da skine majstora pevanja Šabana, a to nije za pljuvanje. Treba da mu kažeš komentar kojim ćeš da mu daš vetar u leđa. Ovo dete si uskratio, pričam o tvojoj večerašnjoj objektivnosti, nisi fer. Kome si sve davao glasove, blamiraš samog sebe“, rekla je Ceca, a Bosanac se nije mnogo potresao zbog ovih reči.

Ksenija Tanu Foto: Zvezde Granda

S obzirom na to da je Ksenija Tanu prvu pesmu otpevala delimično na beloruskom jeziku, što je naišlo na odobravanje, povela se polemika oko toga da li takmičari zaista mogu da pevaju na svom maternjem jeziku.

Saša Popović je rekao da oni imaju pravo na to, ali Viki je spremno doskočila.

„Kada sam pitala da moj kandidat peva na bugarskom, nisi mi dozvolio“, povikala je Viki, a Saša joj je odgovorio da priča gluposti.

Sukobi mišljenja su bili prisutni i kod drugih članova žirija, a bilo je neizvesno sve do samog kraja, kada smo saznali ko prolazi u treće kolo.

Baraž Foto: Zvezde Granda

Direktno su se plasirali Alen Skopljak, Velsan Zulović, Ksenija Tanu. Semir Džanković, Slavica Angelova, Igor Knežević i Kristina Krstičević.

Sa druge strane, baražom je odlučeno da dalje idu Vanja Nešković, Husein Spasoli, Zoran Pavlović i Daniel Trencovski.

BONUS VIDEO: Saša Popović o „Zvezdama Granda“