Suzana Jovanović: Sale se skrasio, tek sad uživamo u braku

Showbiz 11. jun. 202117:59
Podeli:
Suzana Jovanovic Sasa Popovic
Suzana Jovanović, Saša Popović sa decom Foto:Marija Dejanović/Nova.rs

Pevačica Suzana Jovanović sinoć je priredila gala promociju povodom novog albuma, gde je okupila mnogobrojne pripadnike estrade. S obzirom na to da je poslednji put objavila pesmu pre 11 godina, supruga Saše Popovića smatra da je sada doživela krunu dugogodišnje karijere.

Iako se bavi javnim poslom, Suzana tvrdi da je ostala normalna i prizemna osoba kojoj su porodica i mir u kući na prvom mestu. Budući da je se njen suprug u poslednje dve godine konačno „skrasio“ otišavši u penziju, Suzana tek sad sasvim uživa u braku, što je i potvrdila u razgovoru za Nova.rs.

PROČITAJTE JOŠ

„Toliko je radio i bio prezauzet tim njegovim telefoniranjem, da mi se čini da je čitav njegov život protekao na telefonskoj liniji. Morao je da diriguje svima i drži konce u rukama. I njemu sad ovo odgovara jer tempo na koji je navikao nije više dobar za njega. Sad je sa decom, sa omladimom iz ‘Zvezda Granda’ i zaista uživa. To ga ispunjava. Kreativan posao ima, hvala Bogu, a onaj deo gde se fizikališe ima ljude koji sada to rade“, rekla je pevačica.

Suzana ističe da joj Saša mnogo više znači kada je kod kuće i ima manje obaveza, te da se to dešava po prvi put za 25 godina braka.

„Takav mi baš odgovara. Više vremena ima za mene, posvećen mi je i više vremena provodimo zajedno. Sada baš uživamo i najlepše nam je“, ističe ona.

Suzanu često možemo videti na javnim mestima bez šminke, u opuštenom izdanju. Ona tvrdi da nema problem da na ulicu izađe bez šminke i da proćaska sa prolaznicima.

Filip Zivojinovic Slobodan Boba Zivojinovic Suzana Jovanovic Promocija novog albuma
Filip Živojinović, Suzana Jovanović i Boba Živojinović Foto:Filip Krainčanić/Nova.rs

„Mislim da smo rođeni takvi. To ne može da se nauči, niti odglumi. Ako bih počela sad nešto da glumatam ovde, vi biste pitali – šta je sa Suzanom, nešto nije u redu. Ovo sam ja i sve što mi se sada dešava je divno i prelepo. Ostajem ista ona Suzana – skromna i jednostavna. Za mene je ovo kruna karijere. Okupila sam svoje prijatelje i saradnike. Volim da odem i u supermarket, pijacu, banku, poštu… Nemam nikakav problem s tim kakva sam izašla na ulicu i volim kad mi prilaze ljudi i pričaju sa mnom kao sa komšinicom“, rekla je Suzana.

Ceo razgovor sa Suzanom Jovanović pogledajte u video prilogu na početku teksta.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar