Supruga Žarka Lauševića radi u Holivudu i prelepa je

Podeli:
Žarko Laušević Foto:Vesna Lalić

Glumca Žarka Lauševića trenutno gledamo u hit seriji "Aleksandar od Jugoslavije", koja se emituje na TV Nova S. Laušević u ovom ostvarenju Zdravka Šotre tumači lik crnogorskog kralja Nikole Petrovića. S obzirom na to da već godinama s porodicom živi u Americi, Laušević u Srbiju dolazi samo kada ima angažmane u domaćim filmovima i serijama. Proteklih meseci, dok je snimao jednu seriju, s njim je u Srbiji boravila i njegova supruga Anita, koja je po struci šminkerka, a koja je imala prilike da radi na najvećih holivudskim projektima.

Lauševićeva supruga Anita je rođena u Ljubljani, a s njim ima ćerku Janu. Anita je radila na veoma popularnim projektima kao što su „Seks i grad“ i „Spajdermen 2“, a sarađivala je i s velikim zvezdama Holivuda poput Leonarda Dikaprija i Kejt Vinslet.

Anita Laušević Foto: Eli Winston / Everett / Profimedia

PROČITAJTE JOŠ

Žarko je pisao o drugoj supruzi u svojoj knjizi „Godina prođe, dan nikad“.

„Bila je ponovo Anita. Da, nama se desila ljubav. Sreli smo se na snimanju filma ‘Boj na Kosovu’. Ona je maskerka. Shvativši da ja ipak želim da sačuvam svoj brak, ona se tada udala i rodila ćerku. Andreu. Bez ј . Dolazi otmena, visoka, lepa. ‘Razvodim sе’, reče mi danas“, ovako je glumac opisao početak njihove ljubavi.

Žarko Laušević je do sada napisao tri knjige koje su bili bestseleri. Živi u Njujorku sa porodicom, gde se preselio nakon izdržane zatvorske kazne.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar