Glumac Desimir Stanojević, upamćen po ulozi Vukašina Golubovića iz serije "Srećni ljudi", preminuo je 10. marta u Beogradu u 70. godini, a njegova supruga Nada Nikolić oglasila se na društvenoj mreži Fejsbuk.

Ona se od preminulog supruga oprostila emotivnim rečima koje je ispisala uz dve spojene fotografije – jedne iz mladosti, druge iz skorijih dana. Na obe su bili srećni i zagrljeni.

Foto:Screenshot/Facebook/Nada Nikolić

„Ove godine bismo napunili 50 godina kako smo zajedno. Od dece, mojih 17, a tvojih 19 godina. Sve tvoje bitke su bile i moje bitke, sve moje bitke su bile i tvoje. Sad moram sama. Mogu ja to, pre neki dan si mi rekao ti znaš sve, biće mi teško, ali moram, nikad te nisam izneverila, pa neću ni nadalje. Hvala svima na podršci, rečima utehe, znanim i neznanim. Ipak moj Desimir Stanojević je i vaš i, zamislite, ponosna sam na to“ napisala je supruga pokojnog glumca u objavi na svom Fesjbuk profilu.

Osim supruge Nade, glumac je iza sebe ostavio ćerke Ninu i Sonju, na koje je bio veoma ponosan.

PROČITAJTE JOŠ

Inače, komemoracija povodom smrti glumca Desimira Stanojevića zakazana za 16. mart u Pozorištu na Terazijama otkazana je shodno merama donetim od strane nadležnih organa Republike Srbije o zabrani javnih skupova u zatvorenim prostorima, stoji na zvaničnom sajtu pozorišta.

Oproštaj od Desimira Stanojevića biće u ponedeljak 16. marta u 15 časova na Novom groblju u Beogradu.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

#related-news_1