Foto: Pritnscreen/youtube

Glumac Stevan Piale, koga gledamo u ulozi Luke Kanačkog u seriji "Igra sudbine", i njegova supruga Una, za dva meseca će po prvi put postati roditelji. Njih dvoje sa nestrpljenjem isčekuju rođenje ćerke, a o tome kako će se Stevan snaći u ulozi tate, govorio je za Nova.rs.

Uskoro ćeš postati tata po prvi put. Kako se osećaš povodom toga? Da li si uzbuđen ili još uvek negde nisi svestan toga dok se beba ne rodi?

– Naravno da sam uzbuđen, ali iskreno mislim da još uvek nisam svestan šta me čeka. Spremam se polako za taj trenutak, iako mi je jasno da mi priprema neće mnogo značiti.

Foto: Instagram/stevanpiale

Da li je tvoja supruga Una zahtevna trudnica? Da li joj udovoljavaš?

– Baš nije. Malo su me naplašili tim ženskim hormonima, ali osim što Una poslednjih meseci češće plače, nema nekih većih promena. Trudim se da joj udovoljim koliko mogu. Trenutno se izolovala u Valjevu, jer ja snimam svaki dan u studiju sa mnogo ljudi, pa joj udovoljavam na daljinu.

Jeste li već smislili ime za bebu?

– Ima nekoliko predloga koji su se održali, ali nije nemoguće da dobije ime na licu mesta.

 Da li privodite kraju pripreme za doček deteta?

– Da, da. Polako transformišemo sobu u kojoj je živela kornjača u sobu za bebu i pokušavamo da adaptiramo stan za period koji nas očekuje.

View this post on Instagram

Daily routine ?? #una #stevica #catless

A post shared by Stevan Piale (@stevanpiale) on

PROČITAJTE JOŠ

Kako je počela vaša ljubavna priča? Čime te je Una osvojila?

– Ljubavna priča je preduga, ali možemo reći da je počela 2011. godine u Uninom kućnom dvorištu u Valjevu, u kom smo snimali „Šešir profesora Koste Vujića“. Una je devojka koju kao da je sam Volt Dizni pravio, i mislim da je to bila ključna stvar koja me je privukla.

Kako je izgledala prosidba?

– Prosidba, kao i samo venčanje, nisu mnogo planirani, već su se samo desili. Plan za veridbu je bio da odvedem Unu na jug Italije u mesto koje se zove Piale i da je tamo zaprosim, ali kako je to iz tehničkih razloga otpalo, otišli smo u Đenovu, za koju sam godinama vezan zbog fudbalskog kluba iz tog grada, Sampdorije. I sam čin prosidbe se desio dan ranije nego što je planirano, potpuno spontano. Una me je u šetnji zakačila prstenom po ruci, ja sam joj rekao kako joj je taj prsten glup, ona je rekla „Pa ti mi daj bolji ako imaš“, i ja sam izvadio prsten iz ranca i zaprosio je.

View this post on Instagram

Paa onako.. #dorćol #stevica @_babuna

A post shared by Stevan Piale (@stevanpiale) on

PROČITAJTE JOŠ

U jednom intervjuu si rekao da ćeš prisustvovati Uninom porođaju. Šta misliš, kako ćeš podneti to? 

– Plan je da prisustvujem, ali videćemo da li će mi dozvoliti zbog situacije sa koronom. Voleo bih da budem tu kao podrška i mislim da neću imati nikakvu frku, naprotiv.

 Da li planirate da imate veliku porodicu?

– I  Una i ja bismo voleli da imamo petoro dece, mada nisam siguran da je Una i dalje u tom fazonu posle ove trudnoće (smeh).

 Da li ćete biti strogi roditelji?

– Ja umem da budem strog. Una ređe, ali svakako ćemo pokušati da se dovedemo u situaciju u kojoj nema potrebe da budemo strogi.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare