Stalone kao voštana figura: Od botoksa mu deformisano lice

Showbiz 28. jul. 202015:29
Podeli:
Foto:EPA-EFE/IAN LANGSDON

Silvester Stalone (74) poslednjih godina šokira javnost svojim licem koje je uništio botoksom i drugim estetskim zahvatima. Njegovi obožavatelji ističu da dok neki od roditelja naslede gene, Stalone je od svoje majke, astrološkinje i plesačice Džeki Stalone (98) nasledio opsednutost plastičnim korekcijama. Junak akcionih filmova je, kao i njegova majka, hteo da zaustavi starenje, pa baš poput nje ima uništeno lice umesto da izgleda mlađe.

PROČITAJTE JOŠ

Stalone je počeo s korekcijama već pre desetak godina, a mnogi ističu da je šteta jer je nekad bilo zanimljivo gledati ga na filmskom platnu. Ipak, javnost se nada da njegove zanosne ćerke, kojima se često hvali, neće krenuti njegovim putem.

Zanosne Sofija (23), Sistin (22) i Skarlet (18) daleko su ugodniji prizor nego njihov otac Silvester. Sve tri su dobile ime na slovo „s“, na koje počinje i ime njihovog oca. Stalone je u nedelju objavio fotografiju sa ćerkama na Instagramu i istakao da su bili u izlasku.

„Na brzinu smo skinuli maske samo za fotografisanje. Čuvajte se“, napisao je holivudski snagator.

„Odlična porodična fotografija“, „Tako zadivljujuća, lepa slika. Ponosni tata, tatine ćerke“, „Legendo“, „Postigao si puno ogromnih stvari, ali porodica ti je najveći uspeh“, „Ćerke su ti prave lepotice“, „Oženio bih se svim trima tvojim ćerkama“, „Imaš tri divne kćeri“, komentarisali su njegovi pratioci.

Inače, Silvester je dobio ćerke sa suprugom, manekenkom u penziji Dženifer Flavin (51), s kojom je u braku od 1997. godine. Njegovi obožavatelji ističu kako je očito da su Sofija, Sistin i Skarlet nasledile lepotu od njegove zanosne supruge.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar