Foto:EPA-EFE/IAN LANGSDON

Holivudski glumac Silvester Stalone ima mlađeg brata Frenka, kog u poslednje vreme često ističe u javnosti, a sada je opisao i jednu komičnu situaciju, koja ga je sačekala kod kuće kada se vratio sa snimanja filma.

Naime, glumac je napravio pauzu od snimanja filma, a po povratku kući sačekalo ga je iznenađenje – njegov brat je upao u njegovu kuću, dok on još nije bio stigao, a na sve to ga je zatekao i kako se zaleteo na njegovu hranu u kuhinji. Međutim, i pored ovog šaljivog uvoda, Frenkova bratska poseta je za glumca bila veoma prijatno iznenađenje, pa je oduševljenje zbog toga podelio i sa pratiocima na Instagramu.

Foto: Printscreen/Instagram/officialslystallone

„Napravio sam malu pauzu od snimanja filma, nekoliko dana, i došao sam kući i vidite koga sam zatekao u kuhinji da pokušava da jede moju hranu. Moj brat Frenk“, napisao je Silvester Stalone uz objavu na društvenoj mreži.

Frnek Stalone, za razliku od brata, koji se proslavio u glumi, profesionalno se bavi muzikom. Radio je muziku za filmove, a pored filmske muzike, Frenk u svojoj dosadašnjoj karijeri ima osam studijskih albuma.

PROČITAJTE JOŠ