Šta za vikend? Pet saveta za dobru i sigurnu zabavu

Showbiz 08. maj. 202008:30 > 08:16
Podeli:
Foto:Shutterstock

Pred nama je prvi slobodni vikend, nakon više od pedeset dana vanrednog stanja u kojem smo živeli u policijskom času, zatvoreni u svoja četiri zida. Ukoliko ste u dilemi kako da provedete slobode dane, a dosta vam je standardnih stvari i "usamljene" zabave kod kuće na koju smo bili primorani u prethodnom periodu, donosimo vam nekoliko saveta ua dobru i sigurnu zabavu.

Iako su restorani, kafane i kafići otvoreni – predlažemo da to se suzdržite od lumpovanja u Skadarliji i da umesto toga odete sa društvom u parkić na pivo, držeči siguru udaljenost. Dosta je bilo zatvorenog prostora, svež vazduh uvek prija, a i vremenska prognoza se čini obećavajućom. Ukoliko ste ipak za neku klasičnu „kafić“ varijantu, i to je u redu – ali takođe na sigurnoj razdaljini.

PROČITAJTE JOŠ

Društvene igre su takođe ponovo u modi, a sada kada ponovo možete provoditi vreme u grupi, „Monopol“ bi bio idealan za subotu uveče kod kuće.

Tu je i standardno bindžvanje serija i filmova, ali ovoga puta, zajedno sa još par ljudi. Zašto ne organizovati mini kućni bioskop? Svako u svom ćošku u sobi uz TV na sredini.

Neisključujući mogućnost da niste večernji tip koji voli da „bleji“ do kasno, sunčano vreme i lep dan su idealni za trčanje na keju ili u parku, a uvek možete iscimati i prijatelja kog niste videli jako dugo i otići na dugu šetnju svojim gradom, sa kafom za poneti.

Ukoliko ste ipak u fazonu „šta je sigurno – sigurno je“, te želite da vreme provede sami u sigurnosti svog doma, a pogledali ste većinu serija i filmova koji su vam bili na listi prioriteta, predlažemo slušanje podkastova – slušanje audio snimaka na relevantnu temu dok kuvate ili čistite idealno je rešenje za one koji vole da provode kvalitetno vreme.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.