Nikad nije kasno Foto: Z. K. Munja

Pobednici ove sezone muzičkog šou programa "Nikad nije kasno" su Dubravko Biondić Duba, Boban Canevski i Amer Čengić Čenga.

Duba je imao najviše glasova gledalaca na Fjesbuku, Boban je bio favorit publike koja je glasala putem SMS poruka, a stručni žiri izabrao je Čengu.

PROČITAJTE JOŠ:

Boban ima 45 godina i dolazi iz Skoplja. Završio je srednju muzičku školu, ali je najzanimljivije od svega to što je diplomirao na Fakultetu za istoriju. Muzički uzori su mu Toše Proeski i Šaban Šaulić.

Interesantno je da obožava da sluša i „Whitesnake“, a učestvovao je i u „Zvezdama Granda“. Takođe je učestvovao na mnogim makedonskim festivalima, a u slobodno vreme aktivno igra košarku i posećuje fitnes centre, prenosi „Grand online“.

Boban Canevski Foto: Printscreen/TvPrva

Dubravko Biondić ima 46 godina i dolazi iz Virovitice. Još kao mali dečak je, zahvaljujući ocu, počeo da svira harmoniku. U petom razredu osnovao je svoj prvi bend sa kojim počinje da svira na proslavama.

Nakon 18 godina bavljenja muzikom je, usled zdravstvenih problema, morao da operiše glasne žice, a lekari mu nisu prognozirali povratak pevanju. Ipak, on je uspeo ponovo da zapeva, a sada i odnese pobedu u takmičenju „Nikad nije kasno“. Pored pevanja, on u Nemačkoj vozi i kamione.

Dubravko Biondić Duba Foto: Printscreen/TvPrva

Amer Ćengić Čenga (54) već godinama živi u Americi. Muzikom se bavi od svoje šesnaeste godine.

Pevanje, međutim, nije njegov jedini talenat. On još od malena svira i gitaru.

Amer Čengić Čenga Foto: Printscreen/TvPrva

BONUS VIDEO: Đorđe David o svom favoritu za pobedu u finalu Zvezda Granda

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)