Dubravko Biondić Duba Foto: Printscreen/TvPrva

Pobednik ovogodišnje sezone popularnog muzičkog šoua "Nikad nije kasno" koji je dobio najviše glasova onlajn putem Fejsbuka je Dubravko Biondić Duba.

Duba je osvojio 27.855 glasova, ili  32,5 posto podrške Fejsbuk glasača.

PROČITAJTE JOŠ:

Pobedničku statuu dodelila mu je Milica Todorović, koja se prisetila svoje pobede u „Zvezdama Granda“ i da je u tom trenutku plakala.

Dubravko Biondić je za Nova.rs govorio o svojoj pobedi i kako se oseća nakon trijumfa.

„Još uvek sam pod utiskom svega ovoga, čestitke mi stižu sa svih strana. Preponosan sam na sebe i na sve moje Fejsbuk prijatelje koji su noćas ‘razvalili’ i poslali skoro 28.000 glasova. To u životu nisam video i nisam znao da uopšte ima toliko ljudi koji su uz mene i koji mi daju toliku podršku. Iznenađen sam i presrećan. Voleo bih sve te ljude da skupim na jedno mesto da im se zahvalim, ali znam da je to nemoguće. Zahvaljujem se svima koji su bili uz mene tokom takmičenja i koji će i na dalje biti uz mene u mojoj daljoj karijeri i nastupima“, započeo je Dubravko, pa dodao:

„Nikako nisam očekivao da pobedim, jer su ostale kolege takmičari bili zaista sjajni, odlični pevači i odradili svetski i kako su rekli – ovo je bilo finale kakvog još nije bilo za ovih sedam godina. toliko jakih pevača na jednom mestu. Bilo je dvanaest finalista koji su otrgali svaku pesmu koju su pevali. Ponosan sam na sve njih i drago mi je da sam ovde upoznao takve ljude, a sa nekima sam se i sprijateljio. Ostaću sa nekima u kontaktu, a svima želim puno sreće i zdravlja u daljoj karijeri“, zaključio je pobednik koji je imao najviše glasova publike na društvenoj mreži Fejsbuk.

BONUS VIDEO: Prva izjava Nermina Handžiča nakon pobede u Zvezdama Granda

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)