Foto: Printscreen YouTube /Come Dine With Me/Trailer

"Come Dine with Me" je britanski TV šou koji se emitovao na tamošnjem Kanalu 4, od 10. januara 2005. godine. Zaključno sa 2020. godinom, TV šou je imao ukupno 45 sezona. Ova fenomenalna kulinarska emisija u kojoj možete učestvovati od jeseni stiže i na Nova S.

Ceo koncept emisije baziran je na pet učesnika koji žive u istom gradu, a jedni za druge, iz večeri u veče, pripremaju hranu za ostale takmičare. Takmičari ocenjuju večere jedni drugih i na kraju onaj koji ima najviše poena odnosi pobedu i novčanu nagradu od 500 evra.

PROČITAJTE JOŠ

Čuveni britanski glumac Dejv Lamb bio je narator ovog šoua koji je dodatno „začinio“ večere takmičara. Uz sakrastične komentare, a često i podrugljive pošalice, umeo je da gledaoce dovede do suza.

Mnogobrojne epizode ovog TV šoua postale su viralne širom sveta. Učesnici su umeli da uđu u sukobe jedni sa drugima, da prave klanove ili da namerno negativno ocenjuju nečije jelo kako bi na kraju oni bili pobednici šoua.

Emisija je adaptirana u preko 30 zemalja sveta, a bila je i veoma popularna u Srbiji. U jednoj sezoni su čak učestvovale i javne ličnosti, poput pevačica Nede Ukraden i Zoe Kida, ali i Milana Kalinić.

Volite da kuvate i uživate da delite hranu sa društvom? Možda ste baš vi najbolji kuvar ili kuvarica koji može spremiti savršenu večeru.

Da biste poneli titulu krunisanih kraljeva kuhinje u ovoj emisiji, prvo se morate prijaviti! Učesnici moraju imati iznad 18 godina, a prijave su na ovom linku.

Gledaoci će na Nova S kanalu od jeseni imati priliku da gledaju i još nekoliko velikih svetskih TV formata: popularni kviz „Želite li da postanete milioner?“ a po prvi put u Srbiji i šou „Najveći gubitnik“. Takođe, očekuje nas i druga sezona jednog od najuspešnijih zabavno – takmičarskih šou programa Survivor.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)