Zoe Kida i Neda Ukraden Foto:Goran Srdanov/Nova.rs/E-Stock/Časlav Vukojičić

Novi kulinarsko-takmičarski šou koji će se od jeseni emitovati na NOVA S televiziji baziran je na jednom od najuspešnijih britanskih formata „Come Dine With Me“, koji je adaptiran u preko 30 zemalja sveta - a koji su gledaoci u Srbiji obožavali tokom proteklih godina.

Domaća publika već je imala prilike da gleda serijal sličan ovom. Ceo koncept emisije baziran je na pet učesnika koji žive u istom gradu, a jedni za druge, iz večeri u veče, pripremaju hranu za ostale takmičare. Takmičari ocenjuju večere jedni drugih i na kraju onaj koji ima najviše poena odnosi pobedu i novčanu nagradu od 500 evra.

PROČITAJTE JOŠ

Iako šou sam po sebi deluje jednostavno – nije.

Kao i u svakoj emisiji ovog tipa, postoje različite smicalice, taktike i neprijatne situacije, kako tokom pripreme hrane, tako i za samim stolom, kada takmičari umeju da zauzmu strane, sabotiraju svoje saigrače i slično.

Svojevremeno su u emisija učestvovali i poznati.

Takmičarke ovog programa neka bile su i javne ličnosti, poput glumice Jelene Jovičić i muzičarke Zoe Kida. Učesnici su bili i Milan Kalinić, Neda Ukraden, Frano Lasić i Vanesa Šokčić.

Ako znate da kuvate, treba vam dodatni keš, a usput biste voleli i da se malo zabavite, prijavite se za novu emisiju „Savršena večera“ koja će od jeseni biti emitovana na TV Nova S.

Da biste poneli titulu krunisanih kraljeva kuhinje u ovoj emisiji, prvo se morate prijaviti! Učesnici moraju imati iznad 18 godina, a prijave su na ovom linku.

Gledaoci će na Nova S kanalu od jeseni imati priliku da gledaju i još nekoliko velikih svetskih TV formata: popularni kviz „Želite li da postanete milioner?“ a po prvi put u Srbiji i šou „Najveći gubitnik“. Takođe, očekuje nas i druga sezona jednog od najuspešnijih zabavno – takmičarskih šou programa Survivor.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

 

Komentari

Svi komentari (0)