Krstinja Todorovic Zvezde granda finale
Krstinja Todorović Foto:Screenshot/TV Prva

"To je moja najveća pobeda, pobedila sam sebe. Mnogo mi je sve lakse, potpuno novi život posle operacije", ponosno je istakla finalistkinja Krstinja Todorović, koja je za godinu dana smršala oko 90 kilograma.

Krstinja Todorović zadovoljna je svojim plasmanom u finalu „Zvezde Granda“. Popularna Podgoričanka ponosna je na svoj dosadašnji rad i trud, a tvrdi da će se jednog dana debelo isplatiti.

PROČITAJTE JOŠ

„Jako sam bila uzbuđena, a moram da priznam da sam imala osećaj da neću proći dalje i pobediti. Imala sam nekoliko nekih pehova tokom dana i sve su mi naznake bile da neću ići dalje. Ispunila sam svoj san. Sve što sam pokazala kroz ovo takmičenje je moja najveća pobeda. I radovaću se ko god od mojih kolega pobedi“, ponosno je istakla pevačica.

Krstinja je ovo takmičenje obeležila svojom fizičkom transformacijom jer je zahvaljujući operaciji želuca uspela da smrša oko 90 kilograma za godinu dana. Ona planira da ide na zatezanje kože, a operaciju joj je obećao Saša Popović. Naime, ona tvrdi da bi bila još mršavija da nema nema viška kože.

„To je moja najveća pobeda, pobedila sam sebe. Mnogo mi je sve lakse, potpuno novi život posle operacije“, rekla je Krstinja nakon finala.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)