Nataša Bekvalac, Ćazim Osmani i Ana Nikolić
Nataša Bekvalac, Ćazim Osmani i Ana Nikolić Foto: Vesna Lalić/Nova.rs/Antonio Ahel/ATAImages/E-Stock/Časlav Vukojićić

Mnoge naše lepotice dovođene su u vezu sa Ćazimom Osmanijem.

Albanski biznismen Ćazim Osmani, poznatiji kao Feliks, svojevremeno je bio u centru pažnje domaćih medija zbog navodnih afera sa brojnim našim pevačicama.

PROČITAJTE JOŠ:

Svi su 2011. godine brujali o njegovoj aferi sa Natašom Bekvalac. Oni su zajedno fotografisani na jednoj jahti u Hrvatskoj, a pisalo se da je Ćazim našu pevačicu obasipao dijamantima i zlatnim nakitom.

Nataša Bekvalac
Nataša Bekvalac Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pominjalo se da zbog svega ovoga sa Natašom ne razgovaraju ni njeni roditelji, a ona se u više navrata oglasila o čitavoj ovoj situaciji.

„Nikada nisam imala ni sponzore, ni ljubavnike, niti muškarce, koji su na bilo koji način novcem ili svojim uticajem pomogli u bilo kom smislu meni privatno, ili mojoj karijeri. Pre dve godine upoznavanjem sa čovekom druge nacionalnosti sama sam doprinela, ali i sama preživela medijski linč i privatnu golgotu, razbijanje automobila i pogrdne grafite na zgradi u kojoj sam živela“, rekla je ona za „Svet&Style“.

Ćazim Osmani Foto: Antonio Ahel/ATAImages

„Istina je da me je Ćazim skupo koštao, ali nije mi žao. Nikada ne žalim ni za čim i ni zbog čega, ne osvrćem se iza sebe jer znam da je moj život kao stih Miloša Crnjanskog – beskrajni plavi krug i u njemu zvezda“, istakla je tada Bekvalčeva.

I Ana Nikolić kratko vreme je provela u osmanijevom naručju zbog čega je dobila i batine od njegove bivše devojke Mande Popović.

Ana Nikolić Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Postojale su dve verzije ovog incidenta. prema prvoj, Ana je prethodno veče imitirala Mandu u centru Budve, što je ovoj zasmetalo, a prema drugoj verziji, Mandi je zasmetalo što je Ana „bacila oko“ na Osmanija. Popovićeva je tada upala u Aninu hotelsku sobu i počela da je tuče.

One su završile i na sudu, a u javnosti su se pojavile i poruke koje je Ana slala Ćazimu, a u kojima govori kako ju je sramota što je spavala sa njim.

o

Osim što je pretukla Anu Nikolić, pisalo se da je Manda Popović pretukla i pevačicu Danijelu Vranić za koju se takođe pisalo da je imala aferu sa Osmanijem. Ipak, Danijela je ove navode demantovala.

Još jedna pevačica koju su dovodili u vezu sa Ćazimom jeste Svetlana Ceca Ražnatović. Pričalo se da je on Cecu sačekao u bekstejdžu nakon jednog njenog koncerta u Beču, u želju da se upozna sa njom.

Svetlana Ceca Ražnatović Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Kako se pisalo, iako je on želeo nešto više, od Cece je dobio samo ljubazne osmehe.

I ćerka Goce Božonovske, Jelena Vučković, svojevremeno je fotografisana kako se grli sa Osmanijem, te su mnogi pomislili kako su njih dvoje u vezi. Ovo, ipak, nikada nije potvrđeno, te može biti sa du bili samo u prijateljskim odnosima.

Jelena Vučković Foto:grand.online/Z. K. Munja

Ćazim Osmani ulaže veliki novac u nekretnine, te je tako jednom prilikom odlučio da kupi luksuzni hotel na jednoj od najlepših crnogorskih uvala Pržno kod Miločera za 15 milion evra.

Tada je dao zanimljiv odgovor na pitanje da li će mu jedna od žena iz javnog sveta za koje se pisalo da su biile u vezi sa njim, možda biti zaštitno lice hotela. Tačnije, upitan je konkretno za Anu Nikolić, Natašu Bekvalac i manekenku Sandru Obradović.

Foto: Zoran Lončarević

„Zašto bi mi one bile zaštitno lice? Šta ja imam s njima?“, rekao je Osmani domaćim medijima.

BONUS VIDEO: Nataša Bekvalac – američka turneja

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter