Srđan Timarov Foto:Zoran Lončarević/Nova.rs

Glumac je iskreno otkrio kakvu neprijatnost je doživeo sa sinom.

Srđan Timarov i njegova bivša supruga voditeljka Nataša Miljković u braku su dobili sina Lazara.

PROČITAJTE JOŠ:

U jednom gostovanju on je otkrio da mu je bilo potrebno pola godine da dođe sebi nakon traume koju je doživeo sa sinom.

„Sada me vraćate u traumu koja je veoma velika. To je najveća trauma u mom životu. Ja sve mogu da trpim osim onoga što se deci dešava, drugo mi nije bitno. To se desilo 2012. godine. Kažu da je u tim situacijama potrebno roditelje smiriti, ali to nije lako. Ja se nisam smirivao pola godine posle toga“, počeo je glumac izlaganje u emisiji „RTS Ordinacije“.

Sve je počelo potpuno bezazleno.

„Moj sin je, kao i mnogi dečaci, voleo da gura kamiončiće i autiće, od najmanjeg do najvećeg, da se saginje i da ih gura po kući ili bilo kojoj drugoj ravnoj površini napolju. Tog dana je kamiončić gurao po najravnijoj površini, po asfaltu, ali je zapeo za nešto i pao preko njega“, nastavio je prisećanje Srđan.

Lazar je nakon pada izbio sebi dva zuba.

„Pao je tako da ni usnu nije ogrebao, možda malo nos, ali je pao na asfalt i o njega izvadio oba keca sa sve korenom. Zvala me je žena i rekla: ‘Silazi odmah!’. Bio je 4. septembar. Svi roditelji i sva deca su se okupili oko njega na igralištu, samo ja od njih nisam video šta se dešava. Te tri sekunde koliko sam trčao do tog mesta neću zaboraviti nikad u životu“, ispričao je Timarov.

Iako su bili uplašeni, Nataša i Srđan su reagovali ispravno.

BONUS VIDEO: TOP 5 pevača koji su imali samo jedan hit

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter

Komentari

Svi komentari (0)