Sramno: Nebojša Krstić na Tviteru podržao Lečića

Showbiz 27. mar. 202109:3232 komentara
Podeli:
Foto:N1/Ivan Dinić/Nova S

Nebojša Krstić, nekadašnji savetnik bivšeg predsednika Srbije Borisa Tadića, danas aktivni tviteraš, uputio je reči podrške glumcu i političaru Branislavu Lečiću, kojeg je glumica Danijela Štajnfeld nedavno optužila za silovanje.

Krstić se nadovezao na Lečićev video tvit u kojem se glumac zahvaljuje „partijskim drugovima“ i „prijateljima“ koji su stali na njegovu stranu i obaveštava javnost da je, kako kaže, prošao poligrafsko testiranje.

„Bravo“, napisao je Krstić u odgovoru na Lečićev video.

Podsetimo, Branislav Lečić je, nakon jučerašnjeg informativog razgovora u policiji povodom optužbi koleginice Danijele Štajnfeld da ju je silovao, izjavio za Tanjug da je zadovoljan profesionalnim pristupom koji su pokazali službenici policijske uprave i postupajući zamenik javnog tužioca.

PROČITAJTE JOŠ

“Moja izjava je data tamo gde treba. Poligrafsko ispitivanje je obavljeno na moj izričit zahtev i sve informacije za koje je javnost zainteresovana u vezi ovog slučaja, nalaze se na tim adresama – policija i tužilaštvo”, rekao je Lečić juče.

Prethodno je portparolka Višeg javnog tužilaštva u Beogradu Ivana Rakočević rekla za Tanjug da je Lečić dao izjavu u policiji u svojstvu građanina u kojoj je u potpunosti negirao navode Danijele Štajnfeld.

 

Komentari

Vaš komentar