TIDAL Foto:Promo

SBB korisnici od sada mogu da uživaju u preko 200 video spotova produkcijske kuće Bassivity Digital na jednom mestu uz muzičku striming platformu TIDAL.

Sara Jo, Senidah, Coby, Fox, Zoi, 2Bona, Bojana Vunturišević, VIP i preko 350.000 video spotova najtraženijih domaćih i stranih izvođača u najboljoj video rezoluciji uz HiFi kvalitet zvuka, sada su dostupni bilo kada i bilo gde na vašem mobilnom telefonu, tabletu, računaru ili televizoru, kao i preko 80 miliona pesama svih žanrova”, poručuju iz SBB kompanije.

Senida Hajdarpasic Senidah Belgrade Music Week 2021
Senidah, pevačica, Belgrade Music Week 2021 Foto:Nemanja Jovanović/Nova.rs

Video spotovi najtraženijih regionalnih zvezda sa milionskim pregledima raspoređeni su u pet playlista – Bassivity Gas, Bassivity New Balkan Pop, Bassivity Girl Power Videos, Bassivity Essentials i Bassivity Street. Ova produkcijska kuća je i prvi izdavač sa ovih prostora sa svojim kompletnim video katalogom na TIDAL-u.

PROČITAJTE JOŠ

Pored hiljade pažljivo odabranih muzičkih plejlista koje su kreirali najpoznatiji svetski autori, ekskluzivnih video sadržaja, muzičkih spotova, nastupa uživo muzičkih zvezda, intervja, podkasta, druženja sa izvođačima, TIDAL sada nudi i opciju prikazivanja tekstova omiljenih pesama, kao i My Daily Discovery miks koji svaki dan, na osnovu navika korisnika, preporučuje pesme omiljenih izvođača.

TIDAL Premium je sastavni deo SBB EON Premium paketa sa televizijom i internetom, kao i televizijom, internetom i telefonijom.

TIDAL paketi dostupni su i za sve ostale SBB korisnike putem MojSBB portala, već od 450 dinara mesečno.

Bonus video

Sara Jo za Nova.rs: Izabrala sam da izađem iz svog savršenog sveta

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar