Darko Lazić posle krštenja sina: Ćerka Lorena neće doći

Showbiz 24. jun. 202012:47 > 13:07
Podeli:
Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Darko Lazić danas je u crkvi Svete Petke na Kalemegdanu krstio sina Alekseja, koga je dobio sa svojom izabranicom Marinom Gagić.

Iako je pevač sa porodicom kasnio 20-ak minuta na obred, sve je proteklo u najboljem redu, a odmah nakon krštenja u crkvi sa novinskim ekipama je podelio prve utiske.

PROČITAJTE JOŠ

„Aleksej je malo bio nervozan, ali to je normalno – beba je“, rekao je pevač.

Na konstataciju sveštenika koji je krstio Alekseja da dečak ima glas na tatu pevača, Lazić je odgovorio da i njegova izabranica Marina lepo peva.

„I mama peva lepo, samo neće da peva i ne mora“, otkrio je Darko, a onda priznao da je tokom krštenja imao veliku tremu.

„Nisam video da je neko zaplakao, jer sam bio okrenut ka njemu. To uglavnom babe i dede zaplaču u tim situacijama, mada imam veću tremu nego i babe, i dede, i svi, ali dobro, to je sve normalno.“

S obzirom na to da iz braka sa pevačicom Anom Sević ima petogodišnju ćerku Lorenu, nametnulo se pitanje hoće li ona prisustvovati slavlju povodom krštenja brata.

„Lorena nažalost neće doći zbog trenutne situacije, ali biće prilike“, rekao je Darko aludirajući na to da nije u dobrim odnosim sa bivšom suprugom.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar