Spice Girls najavljuju povratak na filmsko platno

Podeli:
Foto: EPA/EPA

Čuvene Spice Girls su se pre dve godine vratile na scenu, a sad razmišljaju i o povratku na filmsko platno.

PROČITAJTE JOŠ

„Devojke su razmišljale kako da obeleže 25. godišnjicu filma ‘Spice World’ iz 1997. godine, pa su došle na ideju da snime nastavak. Pričale su sa scenaristom koji sad razmišlja o čitavom projektu, što znači da su se ozbiljno uhvatile toga“, rekao je izvor iz filmske industrije, piše „The Sun“.

Originalni film je uz Mel B, Mel C, Emu Banton, Geri Horner i Viktoriju Bekam imao i zvezde kao što su Elton Džon, Ričard E. Grant, Mit Loaf i druge, stoga su i za nastavak sigurno u planu velika imena. Film je tada zgrnuo zaradu od preko 96 miliona dolara, uprkos lošim ocenama kritike.

Inače, Spice Girls su se 2019. godine ponovo okupile kako bi održale 13 stadionskih koncerata u Ujedinjenom Kraljevstvu i Irskoj, ali Viktorija Bekam se nije dala nagovoriti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Spice Girls (@spicegirls)

„Radije bih se usredsredila na svoju porodicu i firmu“, rekla je tada ne pridruživši se četvorki na turneji, a upitan je i njeno interesovanje za novi film o kojem maštaju ostale četiri članice grupe koja je tokom ’90-ih godina stekla planetarnu slavu.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar