Foto: EPA-EFE/NINA PROMMER

Sud u Los Anđelesu je odbio poslednju žalbu bivšeg verenika poznate glumice, u kojoj je tražio da može bez njene dozvole da koristi zamrznute embrione koje su "stvorili" zajedno u doba dok su još bili zajedno.

Glumica Sofija Vergara pobedila je u sudskom sporu s bivšim dečkom Nikom Loebom.

Naime, sud u Los Anđelesu je odbio poslednju žalbu bivšeg verenika poznate glumice, u kojoj je tražio da može bez njene dozvole da koristi zamrznute embrione koje su „stvorili“ zajedno u doba dok su još bili zajedno.

Podsetimo, pre nego što su raskinuli, Sofija i Nik su zamrzli dva ženska embriona koja je trebalo da rodi surogat majka. Loeb je godinama insistirao da embrioni pripadnu njemu jer je hteo da se dete rodi i nakon raskida s glumicom.

Naime, par je dva zamrznuta oplođena embriona pre sedam godina „zaledio“ u medicinskoj klinici u Kaliforniji.

PROČITAJTE JOŠ

Loeb je i ranije izgubio pravnu bitku za starateljstvo nad njihovim zamrznutim embrionima. Žalbeni sud u Luizijani presudio u korist zvezde „Moderne porodice“, a njegovu tužbu su odbili, proglasili je „odvratnom“ i rekli da smatraju da ona ismeva pravni sistem Luizijane.

Pravna saga između bivših verenika datira još iz 2015. godine, kada je Loeb prvi put podigao tužbu protiv Sofije. Vergara je potom 2016. godine tužila Loeba i tražila od suda da donese odluku kako svaki njegov pokušaj dobijanja kontrole nad tim embrionima krši ugovor koji su oboje potpisali.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)