Sofija nakon završetka „Južnog vetra“: Ponosna na celu ekipu

Showbiz 21. apr. 202019:37
Podeli:
Foto:Screenshot/Youtube/Južni vetar

Glumica Jovana Stojiljkovć igra jednu od glavnih uloga u seriji "Južni vetar", čija je poslednja epizoda emitovana u nedelju na prvom programu RTS.

Jovana tumači lik Sofije, koja ima sina sa Petrom Marašem, koga glumi Miloš Biković. Međutim, zbog njegovog odlaska u zatvor zbog ubisva, njih dvoje se rastaju, da bi se na samom kraju poslednje epizode ove sezone, pomirili u pokušaju da nastave gde su stali.

PROČITAJ JOŠ

Stojiljkovićeva je, nakon što su se slegli utisci nakon emitovanja poslednje epizode za Nova.rs prokomentarisala kako joj se sve čini.

„Ponosna sam na celu ekipu. Nadam se da smo opravdali očekivanja publike. Nakon poslednje epizode dobila sam dosta poziva i pohvala, pitanja šta sledi… Lepo je kada se ljudi vežu za likove i žele još sadržaja. Nekako je to najveći uspeh za sve nas“, objasnila je glumica.

Njen filmski partner, Biković otkrio je da snimanje nastavka ovog projekta planiran već za leto.

Foto:Screenshot/Youtube/Južni vetar

„Treći deo se snima od leta, a drugi nadam se da će biti gotov u februaru, ako ne i pre. Serije idu posle filma i isto će biti 10 epizoda. Juče sam pročitao scenario i mogu vam reći da sam oduševljen“, rekao je Miloš ushićeno.

Inače, osim u filmu i seriji „Južni vetar“, Jovanu smo imali prilike da gledamo u seriji „Jutro će promeniti sve“, „Senke nad Balkanom 2“, u filmu „Panama“ i drugim…

Podsetimo, sredinom decembra dobila je i nagradu „Ružica Sokić“, koju Fondacija te velike dramske umetnice dodeljuje mladim glumicama.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar