Sofija Milošević kupila polovne stvari Milice Dabović

Showbiz 31. jul. 202010:58 > 11:17
Podeli:
Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

Bivša košarkašica Milica Dabović je otkrila da joj je Aleksanda Prijović nedavno pomogla finansijski tako što je otkupila sve polovne stvari koje je ona prodavala, a to je sada uradila i Sofija Milošević.

Milicu je humani potez Prijovićke veoma iznenadio, a njen primer bio je samo podstrek drugim javnim ličnostima koje su u mogućnosti pomognu samohranoj majci, prenose domaći mediji.

PROČITAJTE JOŠ

„Sofija me je zaista oduševila. Javilo mi se puno majki koje su samohrane i zamolile su me ako mogu i njima da pomognem, pa da uzmem procenat. Kao što meni druge žene pomažu, htela sam i ja njima i uključila sam ih“, ispričala je Dabović za „Blic“ i dodala:

„Nakon toga Sofija me je onako spontano pitala šta to prodajem i može li ona da kupi. Ja sam joj rekla da tu nema ništa za nju i da ona nije na to navikla, a ona mi je rekla da joj pošaljem šta imam. Zatim je javila šta da joj dam. Pitala sam je da li se šali sa mnom, ona je rekla ne. Odgovorila sam joj da ću umreti od sreće.“

„Oduševila me je potpuno posle Aleksandre. Eto, vidiš ko ti se javi i ko ti pomogne u životu. Jednostavno me je ostavila bez reči i bez teksta.“

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar