Snežana Đurišić o navodima da je njen sin opljačkao dva restorana

Showbiz 11. sep. 202111:27
Podeli:
Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Nakon navoda da je sin Snežane Đurišić, Marko Gvozdenović, opljačkao dva restorana i tetku iz Amerike, oglasila se pevačica.

Pročitajte još:

Nagovestila je da je ovo poslednji put da sina komentariše u javnosti, a o detaljima nije želela da govori.

„Ja ne znam kome je toliko stalo da evocira nesto o čemu se već pisalo, pa usput još i dodaje nešto što nije bilo. Marko je punoletan i kao takav snosio je odgovornost za sve što je uradio. Zahvaljujći medijima i činjenici da mu je majka javno lice, izgleda da su njegove greške teže nego greške nekoga ko to nije. Evo, hvala Bogu, Marko danas ne pije i radi. Ovo je poslednji put da se ja, kao njegova majka, oglašavam ovim povodom, a zlobnicima kojima su ovo mile teme želim milost Božju“, rekla je Snežana za Telegraf.rs.

Naime, vlasnik ribljeg restorana sa Banjice, u kojem je pevačicin naslednik radio u avgustu, za beogradske medije je ispričao da je na nagovor saradnika dao šansu Gvozdenoviću da proba da radi kao dostavljač hrane kod njega, da se na poslu zadržao navodno dva sata i da je za to vreme navodno opljačkao 20.000 dinara.

Podsetimo, Snežanin sin, prema pisanju medija, navodno je bio na lečenju od alkohola, a više puta imao je problema sa zakonom, te je bio hapšen. Snežana nikada nije želela da iznosi detalje njihovog odnosa, a vešto je izbegavala i da govori o njemu, dok je Marko javno optuživao svoju majku.

Bonus video: Snežana Đurišić o otvaranju nove sezone Zvezda Granda

Komentari

Vaš komentar