Sloboda Mićalović
Sloboda Mićalović Foto: EPA/ETTORE FERRARI

Verica Rakočević kreatorka nikada nije krila godine, naprotiv već ih ponosno nosi. Ove godine proslavila je 73. rođendan, iako njena fotografija nedavno objavljena na Instagramu u kraćoj suknji može reći samo da su godine u njenom slučaju samo broj.

PROČITAJTE JOŠ

Post kreatorke je mnoge zasenio njenim neverovatnim izgledom u odevnoj kombinaciji koju bi svaka devojka rado obukla. Upiatla je pratioce na profilu :

„Da li žena u sedamdesetim treba da nosi ovo? Da, ukoliko joj je samo nebo granica i ukoliko je apsolutni vlasnik svog života „, poručuje Verica uz provokativnu fotografiju na kojoj pozira u sakou naglašenog struka i čizmicama, pa su se u prvom planu ističu njene vitke noge.

Ispod fotografije o kojoj će se dugo još pričati u rekordno kratkom roku osvanulo je na stotine komentara sa izrazima podrške, divljenja i ljubavi.

Sloboda Mićalović je među prvima pokazala svoje oduševljenje Vericinim izgledom.

Duška Jovanić, Snežana Dakić, Tijana Dapčević, samo su neke od poznatih dama koje su otvoreno pokazale oduševljenje Veričinom energijom i harizmom.

Jedna poruka posebno je ostavila utisak na kreatorku na koji je odgovorila rečima: „Ljubi majka svoje sunce“, uzvratila je Verica Rakočević na objavu ćerke Elene Karaman, koja joj je uputila tri srca.

Elena Karić Foto:Nemanja Jovanović
Modna kreatorka Verica Rakočević u braku je sa 35 godina mlađim suprugom Veljkom Kuzmančevićem.
Bonus video:
Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Svi komentari (1)