Promocija novog albuma pevaca Vlada Marica Slobodan Sloba Radanovic
Slobodan Sloba Radanović Foto:Goran Srdanov/Nova.rs

Sloba Radanović ispričao je neprijatnost koju je doživeo na nastupu, a sve zbog bakšiša koji mu je jedan gost dao u želji da mu pevač otpeva omiljenu pesmu.

Pročitajte još:

Naime, Radanović je za Nova.rs objasnio da često dobija bakšiš na privatnim veseljima, ali da se dešavalo i da isti vrati zbog bahatosti gosta koji mu je isti dao.

„Bilo je situacija kada dečko da bakšiš za neku pesmu i ja mu otpevam, a on kasnije dođe i naruči istu, jer ga kao nisam ispoštovao. Pitam ga koliko je dao, kaže pet hiljada. Evo ti druže deset hiljada, samo mi se skloni odavde“, ispričao je Sloba.

Sloba je već duži period uživa u ljubavi sa Jelenom koja već ima dvoje dece, a na pitanje koliko bi voleo da ih on ima, rekao je da dece nikada dosta.

„Nemam ništa određeno, ali dece nikada dosta“, naveo je Sloba.

Radanović planira da se stambeno obezbedi uskoro, a kako je rekao, preferira kuće i voleo bi više da živi na periferiji nego u centru grada.

„Trentno radim na tome, imao sam dosta ulaganja u album, to je bio jedan ozbiljan projekat između 100.000 i 50.000 evra. Više sam za mirniju lokaciju, neka periferija grada, da imam svoj mir, jer kad nije gužva u centru si za 10 minuta. Nije što je jeftinije, ja volim kuće“, rekao je Radanović.

BONUS VIDEO: Milica Pavlović: Ne čekam prsten, nisam udavača

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.