Sloba Radanović: Ostavio bi devojku da uđe u rijaliti

Showbiz 19. sep. 202111:22 > 11:23
Podeli:
Slobodan Radanović, Sloba Radanović
Slobodan Radanović Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Pevač Sloba Radanović priznao je da ne bi više bio u vezi sa svojom partnerkom Jelenom Đuričanin ako bi se odlučila da postane deo rijaliti programa.

PROČITAJTE JOŠ

Uprkos tome što je Sloba Radanovič svestan svojih velikih grešaka koje je napravio u rijalitiju, on se nakon toga dosta povukao u sebi i posvetio svom poslu na pravi način.

Međutim, kako više ne bi sećao ružne strane prošlosti, on je temu o takvom formatu šou programa odavno zatvorio. Čak ni svoje najbliže nikada ne bi savetovao da idu njegovim putem, iako mu je to, na neki način, čak i pomoglo da izađe iz anonimnosti i afirmiše ga kao pevača.

„Kada bi moja partnerka želela da uđe u rijaliti, podržao bih je i rekao: „Doviđenja, prijatno“. Šalim se, ne bi ona nikad ni ušla“, rekao je Sloba za Telegraf Jetset.

Radanović je istakao da se dosta povukao u sebe nakon očeve smrti, koja ga je dotukla.

„Živim miran život, mada, ja sam uvek i bio miran, nisam ja taj koji pravi skandale, mene su skandali uvek pratili“, rekao je pevač.

Podsetimo, Sloba je letos izdao svoj album prvenac u koji je uložen dvosoban stan u Beogradu. Za sada je zadovoljan pregledima i potrazi za novim pesmama, pa već uveliko pregovara o radu na drugom albumu.

BONUS VIDEO

Sloba Radanovič potopio splav

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

 

 

 

Komentari

Vaš komentar