Slavica Ćukteraš otkrila razlog zbog čega je završila u bolnici

Podeli:
Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Slavica Ćukteraš oglasila se iz bolnice, gde se nalazi nakon što je povredila oko. Ona se već pet dana u Kliničkom centru Vojvodine u Novom Sadu, odakle se oglasila u videu na društvenim mrežama i pojasnila kako je povredila oko dok je sređivala kuću.

PROČITAJTE JOŠ

Pratiocima se obratila sa povezom preko oka koji je i dalje vidljiv, jer je još na bolničkom lečenju :

„U toku raspremanja kuće počela sam da skupljam flaše od vode, sokova. Jedan sok je stajao danima, znala sam da je pokvaren i uzimam ga i krećem ka toaletu da ga prospem, međutim kako držim flašu i kako sam samo malo odvrnula čep, taj čep je meni iz sve snage u oko otišao“.

„Samo sam sela na pod. Pokušavala sam da otvorim oko, sve mi je bilo belo“, ispričala je Slavica koja je kasnije otišla u bolnicu gde joj je pružena adekvatna nega.

Slavica Ćukteraš
Slavica Ćukteraš Foto: Instagram/cukterasslavica

 

„Završio se pregled i nestala je hifema,krvarenje oka, te neke male ogrebotine što imam po beonjači i to isto nestaje, to je od udarca.

Sada nekako mogu lakše da dišem bolje mi je, ovih 5 dana što sam ležala bila sam psihički katastrofa, ne znaš ni šta te čeka, da li će to da se apsorbuje, šta će biti?

Ali eto ja sam bila disciplinova i uspelo je i posle vikenda  idem kući, na jedno kućno mirovanje.“

Slavica je i istakla da se sada oseća mnogo bolje i zahvalila se osoblju koje je pažljivo brinulo o njoj, kao i o ostalim pacijentima.

Bonus video: 

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar