Foto: Birdie Thompson / ADMedia / Profimedia, Globe Photos / Zuma Press / Profimedia

Mnoge poznate dame izdvojile su basnoslovne cifre za plastične operacije, uz pomoć kojih su želele da se reše neželjenog izgleda - malih grudi, bora, tankih usana, spuštenih kapaka, i tako dalje. Međutim, neke od njih su se odmah nakon određenog estetskog zahvata pokajale, dok su pojedine umalo izgubile i živu glavu zbog tog poteza.

PROČITAJTE JOŠ:

Naime, većina njih pre i posle operacija ne liči na sebe, a nekoliko slavnih ličnosti postale su sinonim za “neuspešne plastične operacije”.

Modna kreatorka Donatela Versaće pravi je primer kako se estetskim korekcijama može promeniti lični opis, ali po mišljenju mnogih – na gore. Ona je priznala da je godinama unazad zavisna od plastičnih operacija, a već početkom 2000-tih postala je simbol “loše estetske hirugije” zbog preterane upotrebe botoksa, hijalurona i izobličenih usana.

Foto: PHOTOlink / Everett / SOPA Images / ddp USA / Profimedia

Majkl Džekson je jedan od onih koji je mogao Donateli da parira po broju plastičnih operacija. Naime, za njega se veruje da je imao oko 100 operacija, čak je 30 godina pokušavao da na ovaj način dostigne svoj ideal lepote. Kralj popa želeo je da ima savršen nos koji bi se razlikovao od drugh, a nakon bezbroj posledica loših operacija,  njegov nos ostao je potpuno izdeformisan.

Majkl Džekson Foto:EPA/AARON LAMBERT

Pevačica Šer javno se pokajala zbog estetskog zahvata, a jednom prilikom je otkrila da je prošla kroz pakao tokom operacija grudi.

“Od svih zahvata kajem se zbog grudi. Moje operacije su bile noćna mora. Grudi su mi u potpunosti kasapljene, a ništa nije postignuto Štaviše, izgledaju gore nego što su bile pre”, istakla je Šer.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cher (@cher)

Pevačicu K. Mišel povećanje zadnjice umalo je koštalo života. Ona je u jednom intervjuu otkrila da je nakon neuspešnog zahvata imala četiri operacije  dve kompletne transfuzije krvi kako bi izvukla živu glavu.

“Bilo je naznaka i to je i ranije visilo u vazduhu, ali sada je sasvim sigurno. Moje telo ne može da podrži te silikone, morala sam da ih uklonim da ne bih umrla”, priznala je ona.

Pevačica Kardi Bi suočila se sa ozbiljnim zdravstvenim problemom zbog plastičnih operacija, nakon čega je odlučila da više nikada ne ode pod nož.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cardi B (@iamcardib)

“Mrzim da otkazujem koncerte jer volim novac. Zavisna sam od para. Imala sam korekciju grudi i liposukciju nakon rođenja ćerke. Otkazujem nastupe koji bi mi doneli milione dolara, ali zdravlje je zdravlje.”

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

 

 

Komentari

Svi komentari (0)