Plastičar otkriva koliko koštaju operacije srpskih zvezda

Showbiz 09. mar. 202112:09 > 12:10
Podeli:
Emina Jahovic pre i posle i Maja Berovic
Foto: Instagram/hvala__plasticaru, Youtube/Instagram

Nije tajna da javne ličnosti, ali i one koje to nisu, koriste usluge estetskih hirurga kako bih na sebi korigovali ono što im se ne dopada. Tome su posebno sklone pevačice i starlete, a neke čak preteraju do te mere da postanu neprepoznatljive, ali to nam sad nije tema. S obzirom na to da ovaj "sport" nije nimalo jeftin, priložili smo sertifikovanom doktoru estetske medicine fotografije nekoliko najdrastičnijih promena dama sa domaće javne scene, a on nam je otkrio koliko okvirno koštaju zahvati koje su dotične na sebi uradile.

Pred doktora Lukića stavili smo fotografije Emine Jahović, Maje Berović i Aleksandre Prijović, a on je na njima uočio nešto zajedničko – sve tri su radile tzv. septorinoplastiku.

PROČITAJTE JOŠ

“Moram da priznam da su transformacije ovih dama poprilično iste. One su po onome što mogu da pretpostavim sa fotografija koje vidim, uradile gotovo identične estetske zahvate. Ovde je između ostalog u pitanju septorinoplastika, tj. estetska operacija nosa koja ima i svoj funkcionalni aspekt u smislu poboljšanja disanja i ona u Srbiji košta oko 3500 evra. Hijaluronski fileri se kreću od 250 do 350 evra po 1 ml, a dok je cena mezoterapije i biorevitalizacije od 60 do 150 evra kod nas”, ispričao je nedavno za Nova.rs doktor Branislav Lukić, koji se ovim poslom bavi već dugi niz godina na privatnoj klinici „Medi Gorup“, komentarišući transformacije pomenutih pevačica.

Dr Lukića smo zamolili i da nam predoči šta je po njegovoj proceni od estetskih zahvata uradila i svetska zvezda Kajli Džener, koja se uz pomoć hirurga iz “ružnog pačeta” pretvorila u “labuda”.

“Pretpostavljam da je Kajli imala hiruršku korekciju nosa. Mislim da je radila ‘mačije oči’ (cat eyes) hirurškim nitima, naravno i usne. Porodica Kardašijan – Džener, kao i sama Kajli, proslavila je sve popularniju intervenciju ‘Jawline’, koja podrazumeva popunjavanje brade filerima, kako bi ona izgledala isturenije”, rekao je specijalista estetske medicine Branislav Lukić za portal Nova.rs.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama Instagram, Fejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar