Oglasio se Lovefest: Šta kažu o festivalu ovog leta

Showbiz 20. apr. 202116:47 > 17:25
Podeli:
Foto: Marko Obradović Edge

Posle mnogo iščekivanja, konačno stižu sjajne vesti. Prema izjavama zvaničnika, festivalsko leto će se ove godine dogoditi u Srbiji. Tako će se, posle jednogodišnje pauze, od 5. do 7. avgusta, publika Lovefesta ponovo naći pred svetskim zvezdama u Vrnjačkoj Banji.

„Veoma smo srećni zbog izjava i informacija koje stižu od zvaničnika države i verujemo da će, uz prave propisane mere, ovog leta biti moguće vratiti normalan život u Srbiji. Ovakva vest znači oporavak, ne samo za Lovefest, već i za kompletan turizam Vrnjačke Banje i regiona, ugostitelje, hotelijere i brojne druge privredne grane“, poručuju iz organizacije. 

PROČITAJTE JOŠ

Ovako optimistične izjave sasvim sigurno su i plod višemesečnog zalaganja festivala da u okviru incijative Safe Events Serbia definiše četiri potencijalna scenarija koja vode ka normalizaciji života i vraćanju muzičkim događajima u našoj zemlji.

Inciijativa je pokrenuta u cilju kreiranja posebnog i proverenog paketa mera, koje je moguće preduzeti kako bi u Srbiji bilo moguće organizovati događaje većeg formata.

Prema informacijama zvaničnika pristup festivalu biće omogućen svim vakcinisanim posetiocima, kao i onim posetiocima koji imaju antitela, dok će za sve ostale biti omogućen brzi antigenski test.