Rašid Sakić i Sinan Sakić
Rašid Sakić i Sinan Sakić Foto: Facebook/Rasid Sakic/E-Stock/Konstantin Bačetić

Najstariji sin Sinana Sakića, Rašid Sakić, koji je juče uhapšen u Republici Srpskoj zbog razbojništva, oduvek je pevaču stvarao glavobolje zbog kriminalnih radnji.

Legendarnog pevača Sinana Sakića, koji je preminuo 1. juna 2018. godine nakon duge i teške bolesti, svi su obožavali. Zvezda nekadašnjeg Južnog vetra nikada nije imala problem ni sa kim, osim sa svojim najstarijim sinom Rašidom Sakićem. Sinan je više puta javno govorio da je bilo perioda kada oni nisu komunicirali, ma koliko se on trudio da s njim izgradi normalan odnos oca i sina.

Sinan Sakic
Foto: Goran Srdanov

PROČITAJTE JOŠ

Međutim, kada je Rašid uhapšen zbog pokušaja ubistva Dragoljuba Despotovića u Loznici i služio kaznu zatvora od 12 godina, oni su se samo jednom videli. Nekoliko meseci pred Sinanovu smrt, Rašid je odslužio kaznu u Padinskoj skeli i otišao kod oca, a Sinan ga je prihvatio, bez obzira na svo zlo koje je navodno naneo njegovoj porodici. Čak mu je bio i na sahrani.

Međutim, tek nakon pevačeve smrti njegova porodica prolazila je kroz torturu, pa je čak i policiji prijavljivala pretnje i maltretiranje. Rašid je Sinanovoj supruzi i ćerki pretio ubistvom i brojnim lošim stvarima, zbog čega je čak imao i zabranu prilaska.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar