Foto: printscreen/ [email protected] sakic

Pripadnici policije Kantona Sarajevo uhapsili su juče, na osnovu potrage, R. S. iz Loznice, a kako Nova.rs saznaje, reč je o najstarijem sinu Sinana Sakića, Rašidu Sakiću, koji je ovog puta osumnjičen za razbojništvo.

„On je uhapšen juče, te je u popodnevnim satima predat u nadležnost policijskih službenika Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske“, saopšteno je iz kantonalnog MUP-a, piše Srpskainfo.

Prema našim saznanjima, sa Rašidom je uhapšena i njegova devojka koje je učestovala s njim u nelegalnim radnjama.

Ovim povodom pokušali smo da stupimo u kontakt sa Sinanovom suprugom i ćerkom, ali nisu odgovarale na naše pozive do objave ovog teksta.

Sinan Sakić Foto:E-Stock/Konstantin Bacetić

PROČITAJTE JOŠ

Podsetimo, Rašid Sakić je pevačev najstariji sin iz prvog braka, a njegovo ime često se nalazilo na stupcima crne hronike zbog sukova sa zakonom. U podužem dosijeu, Sakić ima upisano i ubistvo zbog kog je proveo u zatvoru 12 godina. Mediji su ranije izveštavali o lođim odnosima u porodici Sakić, koji su kulminirali nakon pevačeve smrti. Poslednji sukobi su izbijali zbog spora oko nasledstva, zbog čega Sabina Sakić i sumnja da je Rašid podmetnuo požar. Protiv njega je podnela Sinanova supruga Sabina svojevremeo podnela prijavu zbog pretećih poruka i poziva koje joj je, prema njenim rečima, Rašid upućivao još odoktobra 2019. godine. Rašid je od tog trenutka pretio ubistvom njoj i njenoj ćerki Đulkici Sakić, inače svojoj polusestri. Time su se otvorila mnogobrojna pitanja koja navode na kopanje biografije osuđenog ubice koji je zbog tog zločina ležao u zatvoru dvanaest godina.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (4)