Chet Hanks, Čet Henks, sin Toma Henksa
Foto: BKGD / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Čet Henks, sin Toma Henksa, oglasio se na društvenim mrežama, te prvi put progovorio u javnosti nakon što je njegova bivša devojka Kijana Parker zatražila njegovu zabranu prilaska zbog navodnog zlostavljanja u vezi.

PROČITAJTE JOŠ:

Glumčev naslednik je na svom Instagram profilu objavio dužu izjavu demantujući tvrdnje o zlostavljanju, uz tvrdnje da njegova bivša devojka samo pokušava da izvuče novac od njega.

Prošle nedelje pojavio se video snimak u javnosti na kom se vidi da su se Henks i Parker svađali u njihovom domu u Teksasu. U video klipu Čet je usnimio sebe sa posekotinom koja se vidi na njegovom čelu.

On je vikao na svoju bivšu devojku da je pokušala da ga napadne nožem, a u pozadini Parkerova je negirala optužbe.

„Upozoren sam da će se uskoro pokrenuti priča za koju sam znao da dolazi već mesecima, a to je samo opaki pokušaj da se od mene iznudi novac i da se izvrši atentat na moj karakter“, napisao je Čet na Instagramu.

Henks je nedavno podneo civilnu tužbu protiv Parkerove tvrdeći da je od njega ukrala novac „kako bi platila putne troškove za nju i njenog prijatelja“, kao i da je koristila njegovu kreditnu karticu kako bi platila stanarinu koja košta više od 5.000 američkih dolara“.

PROČITAJTE JOŠ:

Henksov advokat Marti Singer se oglasio nakon skandala:

„Dan nakon što se Čet Henks sukobio sa Kijanom Parker oko krađe novca sa njegovog računa, Parkerova se pojavila u pratnji ogromnog muškarca koji je nosio pištolj i napala je Četa sa nožem zbog čega je obilno krvario. Sve se nalazi na video snimku koji govori celu priču. Njene tvrdnje o zlostavljanju su potpuno lažne, izmišljene i prava fikcija“, zaključio je advokat.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.