Sin Novice Zdravkovića za Nova.rs: Tuga, teško nam je

Showbiz 16. jun. 202123:51 > 23:56
Podeli:
Dusan Zdravkovic i Novica Zdravkovic
Dušan Zdravković i Novica Zdravković Foto:E-Stock/Časlav Vukojičić/Vesna Lalić/Nova.rs

"Nije uzrok smrti koronavirus, nego njegova bolest s kojom se borio godinama. On je imao rak i dugo se mučio s tim", rekao je za Nova.rs sin Novice Zdravkovića, Dušan Zdravković.

PROČITAJTE JOŠ

Pevač Novica Zdravković  preminuo je večeras u KBC Zvezdara nakon duže i teže bolesti.

Ovu informaciju potvrdio je njegov sin Dušan Zdravković za Nova.rs.

„Tačno je. Tata je preminuo večeras, oko 20.30 u bolnici. Nije uzrok smrti koronavirus, nego njegova bolest s kojom se borio godinama. On je imao rak i dugo se mučio s tim. Šta da kažem, tuga. Teško nam je. Hvala vam na saučešću“, rekao je za Nova.rs pevačev sin.

Rođeni brat pokojne muzičke legende Tome Zdravkovića već dve i po godine vodi bitku sa kancerom bešike. Novica je već imao dve teške operacije, a poslednja je obavljena krajem januara prošle godine na VMA. On je to pre 12 meseci potvrdio za naš portal.

„Nepune dve decenije mučim muku sa tumorom bešike. Bio je benigni, a pre dve i po godine se pretvorio u maligni. Dobro to podnosim, i ne plaši me mnogo. Zbog korone sam odložio i kontrole na koje inače moram redovno da idem. Neću uopšte da izlazim iz kuće. Kad bih izašao, sreo bih nekog i taj bi očekivao da ću se pozdraviti s njim, a ja bih to da izbegnem i ne rizikujem svoj život“, ispričao je tada Novica.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar